Nyolcadikban (13 évesen) ez sok smink minden napra a suliba? (lent)
Figyelt kérdés
alapozó és púder
szempillaspirál
szájfény, vagy valami színezett ajakápoló
2014. aug. 28. 23:18
1/17 anonim válasza:
Minek neked suliba szájfény 13 évesen?
2/17 anonim válasza:
Igen, szerintem sok. Alapozó és púder nélkül teljesen rendben lenne.
3/17 anonim válasza:
Szájfény szerintem is túlzás.
17/f
4/17 anonim válasza:
Szerintem nem.. (legalabbis nekem nem) :DD
Bar..Most novemberben toltom a 17-et.. Na mind1 :D :)
A haverom unokahuga meg szemfesteket is rak ezek melle:D
Bar szerintem az sok mar....
5/17 anonim válasza:
Szerintem sok, én nem használok alapozót, pedig eléggé pattanásos a bőröm (nem hiszem, hogy a sok kence jót tenne a bőrömnek). Én csak szempilla spirált használok, és színezett balzsamot az ajkaimra.
Amúgy meg ha mással is szépítgethetsz magadon, nem csak a sminkkel... pl frizura, öltözködés :)
17/L
6/17 A kérdező kommentje:
Akkor ha szájfény helyett valami színezett labellot vagy valami más színezett ajakápolót használok, akkor is sok ez így együtt?
2014. aug. 28. 23:43
7/17 anonim válasza:
Egyáltalán minek a smink ISKOLÁBA?????
A mi időnkben - na azért az sem 50 éve volt még... - még nem volt szabad sminkelni!
8/17 anonim válasza:
egyáltalán nem sok... sok prűd ember van.. alapozó helyett használ színezett gyümölcsös, vagy vitaminos hidratálót, az majdnem olyan mint az alapozó, csak nem szárítja a bőrt. én 14 éves vagyok de van hogy szemceruzát, vagy szemhéjtust is használok, néha napján a piros rúzs is becsúszik, natúr szemmel. ahol mi élünk ott ez a megszokott
9/17 anonim válasza:
Szerintem alapozó helyett bőven elég a korrektor a problémás területekre. 8-ban szerintem épphogy szempillaspirált használtam iskolába,sőt, 10-ben is a spirál+korrektor kombinációt használtam, pedig nem vagyok prűd. 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!