Hogy van a mai 14-15 éves lányoknak ennyi idősen ilyen nagy mellük?
Nekem 10-11 évesen már hatalmas melleim voltak. 14-15 évesen a "későn érők" értek be minket.
28/L
Több hormonkezelt dolgokat esznek/eszünk.
És eleve többet, változatosabban étkezünk/étkeznek, mint mondjuk 40 éve. Az életforma is kissé megváltozott. Ezért nőnek/növünk, mint a gomba...
Amúgy, ez a megfogalmazás túlságosan általánosító. "14-15 éves lányok...Tele van a képeikkel" stb. Kérlek, inkább ne. Nincs is nagy korkülönbség köztünk.
Egy hete lettem 14 éves. A magasságom 180 cm, (a mellem 75/B), és 60-63 kg vagyok. Felnőtt méret. De nem vagyok egy kiugró eset az osztályomban. Bár igaz, hogy csak egy lány magasabb nálam (1-2 cm-rel), viszont a tornasorban mögöttem állók között sincs nagy különbségek a méretek között.
Erre nem tudok semmi mást mondani, minthogy "Ez van." Nem tudjuk visszafordítani az időt. Viszont a nagyobb mellméret kamaszkorban nem olyan "újkeletű" dolog. Régebben is volt már több fiatal lány nagyobb mellekkel, csak az internet ez nem tudatta mindenkivel. Meg amúgy is, a Facebook nem mindig a géniuszok gyülekezőhelye, miért érdekel/idegesít téged a magamutogató személyiségek ennyire, hogy írsz egy kérdést róluk?
Bárcsak minden lánynak egyre nagyobb melle lenne, de én sajnos nem látom ezt a tendenciát. Régen is túl kevés volt a nagymellű lány és most is.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!