Hogy van a mai 14-15 éves lányoknak ennyi idősen ilyen nagy mellük?
na volt egy nagyon "értelmes" komment is, nembaj számítottam rá xD nem azzal van a bajom hogy sminkelnek, látom nem sikerült megérteni amit írtam:) nem is mondtam hogy baj, csak nem értem minek konkrétan 2 kilóval. de ha te azt szereted ha egy lánynak teljesen más lesz az arca amint letörli a képéről, az a te dolgod:D
az normális válaszokat köszönöm, mennek a zöld kezek:)
Állítólag a táplálkozás is befolyásolja, hogy a mai tinik hamarabb fejlődnek ki testileg mint 10 évvel ezelőtt. Amikor én voltam 15, még elcsodálkoztak az anyukák, amikor hallották hogy valakinek 9-10 évesen megjött, ma meg már ez is egyre gyakoribb. Egyébként anno az én sulimban is ment a nagy push-up mánia, tehát közel sem biztos, hogy a mai lányoknak nagyobb a melle, szerintem ugyanolyan szórást mutat, mint régebben.
A kilószám felpakolt sminkről nem tudok nyilatkozni, számomra ijesztő, amikor szombat esténként felszállnak a buszra a kimázolt tinilánykák olyan ruhában, amiben én félnék kimenni az utcára, platform 10 centi sarkú cipőkben (metálkoncertre én is sminkelek azért rendesen de ezeknek a lányoknak kb. a hétköznapi sminkje annyi). Képeken pláne idősebbnek tűnnek mint én, olyan is többször előfordult, hogy általános iskolás lányok hittek korukbelinek, a gimisek meg lazán idősebbnek tűnnek ránézésre, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!