Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy van a mai 14-15 éves...

Hogy van a mai 14-15 éves lányoknak ennyi idősen ilyen nagy mellük?

Figyelt kérdés
komolyan én idősebb vagyok náluk, de közel sincs akkora mellem mint nekik. sőt nem is nézek ki olyan felnőttesen... facebook tele van a képeikkel, és komolyan mondom úgy néznek ki mintha már 20 évesek múltak volna. ezt hogy? az más kérdés hogy már ennyi idősen elkezdik mázsányi sminkkel bemázolni a képüket, és nevetségesen követik az ilyen kardashian nagyon értelmes celebeket, meg a szemöldöküket is úgy szedik, hogy na mind1..:D de nem értem hogy létezik, valahogy gyorsabban növesztik a mellüket vagy mi? ennyire pushup melltartót legalábbis nem ismerek, hogy a semmiből fullos csöcsöket varázsoljon:D

2016. febr. 21. 02:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18%
Gondolkozz már! Irod fogd fbn képeken nagy nekik jólvan de valóságban nem fogd már fel csak ki tömik hogy a képen nagynak nézzen ki! Azzal mi bajod hogy sminkelnek? Legalább jól néznek ki nem úgy mint te!
2016. febr. 21. 15:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
2016. febr. 21. 15:51
 13/19 A kérdező kommentje:

na volt egy nagyon "értelmes" komment is, nembaj számítottam rá xD nem azzal van a bajom hogy sminkelnek, látom nem sikerült megérteni amit írtam:) nem is mondtam hogy baj, csak nem értem minek konkrétan 2 kilóval. de ha te azt szereted ha egy lánynak teljesen más lesz az arca amint letörli a képéről, az a te dolgod:D

az normális válaszokat köszönöm, mennek a zöld kezek:)

2016. febr. 21. 16:24
 14/19 anonim ***** válasza:
53%

Állítólag a táplálkozás is befolyásolja, hogy a mai tinik hamarabb fejlődnek ki testileg mint 10 évvel ezelőtt. Amikor én voltam 15, még elcsodálkoztak az anyukák, amikor hallották hogy valakinek 9-10 évesen megjött, ma meg már ez is egyre gyakoribb. Egyébként anno az én sulimban is ment a nagy push-up mánia, tehát közel sem biztos, hogy a mai lányoknak nagyobb a melle, szerintem ugyanolyan szórást mutat, mint régebben.

A kilószám felpakolt sminkről nem tudok nyilatkozni, számomra ijesztő, amikor szombat esténként felszállnak a buszra a kimázolt tinilánykák olyan ruhában, amiben én félnék kimenni az utcára, platform 10 centi sarkú cipőkben (metálkoncertre én is sminkelek azért rendesen de ezeknek a lányoknak kb. a hétköznapi sminkje annyi). Képeken pláne idősebbnek tűnnek mint én, olyan is többször előfordult, hogy általános iskolás lányok hittek korukbelinek, a gimisek meg lazán idősebbnek tűnnek ránézésre, mint én.

2016. febr. 21. 19:27
 15/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, teljesen egyetértek ment a zöld ide is!
2016. febr. 21. 19:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon sok minden függ a genetikától valamint az étkezéstől. Genetika lehet, hogy kis korában durván növekszik majd később megáll, de olyan is van, hogy sokáig (elnézést a kifejezésért) semmi melle nincs, de később akkorára megnőnek neki, hogy melltartót se talál magára. Ez nagyon változó. Pus-up meg igen sok mindent meg tud szépíteni,de nem hiszem, hogy ekkoriban azt hordanának. Persze lehet tévedek mert nagyon gyorsan érnek a mai fiatalok főleg a lányok.
2016. febr. 22. 16:31
 17/19 anonim ***** válasza:
58%
Kétségtelen, hogy a mai lányok lényegesen gyorsabban érnek. Ugyanakkor azt is el kell mondanom, hogy 43 éve, amikor nyolcadikos voltam, szinte minden lánynak volt az osztályban bögye. Szépen formásodtak, hozták a nőies idomokat. Ha jól emlékszem, hárman voltak "lemaradva" a tizenhatból.
2016. febr. 22. 17:40
 18/19 anonim ***** válasza:
77%
A nagy részét csak a push-up melltartótól látod nagynak.Csalóka!
2016. febr. 22. 18:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Push up kiderül tesiórán.
2016. febr. 22. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!