Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyi időt kell várni két...

Mennyi időt kell várni két fültágítás között?

Figyelt kérdés
Otthon szeretnék fület tágítani ,veszek "kit-et" is amiben vannak egyre nagyobb fültágításhoz való kellékek,azzal szeretném.Én úgy gondolom hogy kb. 1 hét kéne elteljen 2 tágítás között,de érdekelne olyan válasza is aki csinált már ilyet.

2017. aug. 30. 19:50
 1/3 A kérdező kommentje:
Fültágításhoz való tippeket megköszönöm ^^
2017. aug. 30. 19:58
 2/3 Yog-Sothoth válasza:

Ez szerintem egyéntől függ, ha hetente csak 1 milit tágítasz, akkor annak elvileg működnie kéne. De ha esetleg begyullad, vagy még nagyon érzékeny a füled, akkor azért ne erőltesd bele a nagyobb tágeszt.

Hosszabb távon sokkal jobban kifizetődik, ha lassan csinálod, úgy kevesebb az esélye (igaz, inkább nagyobb méreteknél), hogy esetleg megreped a füled, vagy bármi baja lesz.

Kb hány mili a célod?

2017. aug. 31. 16:19
 3/3 anonim válasza:
Nekem volt hogy 3 nap után beraktam a nagyobbat, de ezt te látod, ha már nem gennyes, nem is piros akkor be lehet rakni a következőt, nekem például alig gyullad be, éppenhogy csak gennyedzik
2017. szept. 5. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!