Mi a különbség a filces és zselés tus között?
A filces tus olyan mint egy filctoll és úgy is működik. Állítólag azt a legkönnyebb használni, sokan ezt mondjak bár nekem nem vált be. Attól függetlenül hogy vastagabb vagy vékonyabb vonalakat kedvelsz megtalálsz vékonyabb és vastagabb hegyueket pont mint a filctollaknál. Nekem az a tapasztalatom hogy nem túl erőteljes a színük bár lehet csak én fogtam ki rosszakat. :D Ezekkel azért átlagban vastagabb, nem annyira precíz vonalakat lehet húzni.
A zselés tus drágább, külön kell a zselé ami egy kis tegelyben szokott lenni és kell egy ecset. A legjobb szerintem a ferdefejű de kinek mi válik be. Ezzel szerintem nehezebb bánni mint a többi fajtával, könnyű túl sok festéket felvenni az ecsettel és úgy ormótlan lesz az eredmény. De ha valaki gyakorolt és ügyes akkor jó választás, nagyon tartós, nehezen kenodik el. Ezzel lehet vékonyabb és vastagabb vonalakat húzni.
Nekem pont a harmadik vált be, a folyékony tus:D Ezt magadnak kell kitapasztalni. Én is utoljára próbáltam a folyékonyat, gondoltam az biztos nem válik be nekem, de végül az lett a legjobb.
Remelem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!