Mi a különbség az alapozó ecset és a púder ecset között?
Nem-nem. A kettő másra jó. AZ alapozó ecsettel fel tudod vinni a folyékony alapozót és szépen eltudod egyengetni. A púder ecsettel púdert viszel fel, ásványi alapú, por alapút.
Vannak kettő az egyben ecsetek, de jobb szeretem a célnak megfelelőt.
Azért kérdem, mert ha púdert szeretnél akkor ezt tudnám ajánlani, ez 1500Ft. Ennyit megér.
rossmann-ban és dm-ben pedig elég olcsók az ecsetek.
púderecset az olyan hogy is mondjam, szellősebb. :D én is kabuki ecsetet használok. alapozásra nem lenne jó. sok alapozót felvenne, nem lehetne szépen eldolgozni vele.
az alapozó ecset tömöttebb. esetleg használhatsz sminkszivacsot. dm-ben pl azt is lehet venni olcsón, kb 1500-ért.
maszkhoz való ecset se jó, mert az meg ilyen mázolós, lapos ecset.
1000 Ft-ért normális alapozóecsetet nem fogsz találni még dm/Rossmannban sem, durván el vannak szállva az árak... és ami 1000 Ft felett van kicsivel, az is egy rakat szar minőségtelen vmi általában.
Amúgy a púderecset nagyon nem jó alapozó felvitelére, mert szellősebb, nem lehet vele rendesen eloszlatni az alapozót és több terméket nyel be, pazarlós is.
Ha nagyon csak ennyit tudsz kiadni, én inkább ebayen / aliexpressen néznék körbe, ott jobbak vannak (de ott sem mindegy, milyet választasz... pl. ami ilyen fekete szőrű és sprődnek tűnik, az felejtős)... már ha tudsz várni 1 hónapot, hogy megérkezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!