Milyen highlightert vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy highlightert, ami nem drága, de jó. Kicsit sötétebb a bőröm. Nektek mi vált be?2017. aug. 28. 18:20
1/6 anonim válasza:
Én ezt ajánlom, még nem próbáltam de a lovelynak eddig csak csupa jó termékeivel találkoztam. Majd én is ezt akarom kipróbálni.
2/6 anonim válasza:
Lovely Nobody's perfect but me highlightere nagyon jo:)
3/6 anonim válasza:
Én is most akarom majd megvenni a lovely arany highlighterét, amit az első linkelt.😊 És kreol bőröm van, szóval szerintem jó lesz.
4/6 anonim válasza:
Nekem a SHE highlighter ceruzája jött be eddig a legjobban. Dm-ben vettem talán egy ezresért. Dupla végű, az egyik ezüstösebb a másik rózsaszínesebb árnyalat. Suliba használom, a nap végéig szépen tart, de mivel kicsi könnyen magammal vihetem bárhova.
Használtam már Revolution korrektorpalettához tartozó highlightert is, ami jobb minőségű, de nem tudom te milyen árkategóriában keresgélsz és az igazat megvallva nem is emlékszem mennyibe került a paletta PinkPandáról.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!💋
A She ceruza az szem környékére van vagy arcra is jo? Kremmanian nem olvastam jókat rola. :((
2017. aug. 28. 22:42
6/6 anonim válasza:
Catrice cosmetics,tartós és az arcom "is glowing". Tényleg nagyon jó, és nem olyan drága. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!