Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vettem egy highlightert,...

Vettem egy highlightert, vegyek hozzá ugyanolyanból ilyen sötét bronzosítót is? Többi lent.

Figyelt kérdés
Hogy kell őket használni? Valamint púdert ajánlanátok? Sima,vagy világosabb bronzosító púder, vagy mozaikpúder legyen? Annyira nem értek ezekhez, mivel még alapozni is ritkán sozktam magam, van egy jól bevált BB krémem.

2014. dec. 22. 18:40
 1/1 anonim válasza:

Nem tudom aktuális-e még a kérdésed de hátha segítek.

A highlightert a szemzugba (a terület kivilágosítására, hogy ne legyen zárt a tekintet) illetve az arcra (ahová a pirosítót szokták a fölé, hogy megvilágosítsák a területet, ha viszont zsíros/olajos a bőröd nem ajánlom oda a highlightert), ezek mellett a szemöldök alá, a szemöldökcsontra is szoktak rakni highlightert vagy egy világos szít.

Nem tudom milyen típusú a bőröd. Ha zsíros/olajos mattosító púdert ajánlok. pl: Rimmel London Stay matte, Catrice All Matt púder, de essence mattosító púderek is vannak és nem húzos az áruk. Ha viszont normál vagy száraz a bőrőd, akkor mindegy milyen púdert veszel. De fontos hogy a teszterekből mindig ellenőrizd a színét a kézfejeden.

Bronzosítóból is sok féle van. Ha drogériásra gondolsz, akkor van Essence Silky Touch Blush kollekcióból bronzosabb (barnás) szín. Szerintem a matt színű bronzosítók a legjobbak. Catricetől is lehet kapni bronzosítókat.

2015. jan. 5. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!