Vettem egy highlightert, vegyek hozzá ugyanolyanból ilyen sötét bronzosítót is? Többi lent.
Nem tudom aktuális-e még a kérdésed de hátha segítek.
A highlightert a szemzugba (a terület kivilágosítására, hogy ne legyen zárt a tekintet) illetve az arcra (ahová a pirosítót szokták a fölé, hogy megvilágosítsák a területet, ha viszont zsíros/olajos a bőröd nem ajánlom oda a highlightert), ezek mellett a szemöldök alá, a szemöldökcsontra is szoktak rakni highlightert vagy egy világos szít.
Nem tudom milyen típusú a bőröd. Ha zsíros/olajos mattosító púdert ajánlok. pl: Rimmel London Stay matte, Catrice All Matt púder, de essence mattosító púderek is vannak és nem húzos az áruk. Ha viszont normál vagy száraz a bőrőd, akkor mindegy milyen púdert veszel. De fontos hogy a teszterekből mindig ellenőrizd a színét a kézfejeden.
Bronzosítóból is sok féle van. Ha drogériásra gondolsz, akkor van Essence Silky Touch Blush kollekcióból bronzosabb (barnás) szín. Szerintem a matt színű bronzosítók a legjobbak. Catricetől is lehet kapni bronzosítókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!