Sötét alapozót vettem nem lehet valahogy világosítani?
Ha van egy külön kis tégelyed, tegyél bele az alapozóból és egy sima nem színezett arckrémből, amit használsz. Keverd össze őket egy fogpiszkálóval, vagy műanyag eszközzel. Először csak kicsi arckrémet tegyél, nehogy túl fakítsa. Aztán itt lehet kísérletezni, hogy elérd a kívánt színt. Így táplálod is a bőröd és az alapozót sem kell kidobni. De ne keverd össze rögtön az egészet szerintem, elég hetente egyszer megcsinálni amennyit elhasználsz annyi idő alatt, nehogy a sok levegővel való érintkezéstől hamarabb elveszítse a szavatosságát.
Nem hinném ,hogy a két krém reakcióba lépne egymással és veszítene a hatásából. Én pl rögtön az arckrém felkenése után kenem az alapozót is és muszáj együtt, mert száraz a bőröm. Sose volt még ebből semmi negatív tapasztalatom.
Szóval ha sötét az alapozó: világosítsd fel arckrémmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!