18-30 éves nők! Ti hogyan sminkeltek a hétköznapokra suliba/munkahelyre? Használtok alapozót és púdert?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, hétköznap alapozót, púdert, pirosítót, szempillaspirált és szemöldökport használok. Ha minden este lemosom, tonikozom az arcom+hidratáló krémezem, akkor nagy kárt csinálok az arcommal? Előre is köszönöm válaszaitokat és jöhetnek tapasztalatok is! :)2017. aug. 12. 18:25
11/15 anonim válasza:
Egyeltalán nem sminkelek, sztem idő és pénz pocsékolás. Szépnek érzem így is magam. :)
20/L
12/15 anonim válasza:
17 éves vagyok és én már 16 éves koromban használtam full fedésű alapozót és rá alapozó púdert(olyan púder aminek olyan fedése van mint egy alapozónak)és szerintem ez az egész kárt csinássz a bőrödben ha alapozól egy nagy lószar.Már minden károsít téged még a levegő is és az arckrémek is károsítják a bőrödet és azonnal de rögtön rákos is leszel tőle mert mindenki ezt mondja a banán is káros már az alvás is az.Ha minden káros akkor nem tök mindegy.Amúgy az én bőröm 3 év alatt úgy hogy alapozót használtam szinte minden nap és minden nap lemostam és nem krémeztem.....semmi baja nincs a bőrömnek első pár napon volt pár kis pattanás de elmúlt.Ne feledd life is life és élvezd ki az életed.
13/15 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni, mert nem sminkelek?? -.-"
14/15 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit, köszönöm a válaszaitokat! :)
2017. aug. 18. 06:42
15/15 anonim válasza:
Alapozó, fehér szemceruza alul, szempillaspirál,porpuder, rúzs, szájceruza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!