Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van itt olyan lány, aki...

Van itt olyan lány, aki hétköznapokra is (kicsit) erősebben sminkel?

Figyelt kérdés

Ez mit takar?

És miért teszitek? :)

Kort is írjatok

2015. ápr. 12. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Igen mindig,hétköznap ugynézek ki mint mások buliba,mint ruha mint smink terén.Ilyen jellem vagyok,nem hiszem azt,hogy attól,hogy hétköznap van másképp kéne sminkelnem ha én nem akarok ugy,én igy érzem jól magam.A jellememhez tökéletes vagyok.Nem vagyunk mindannyian egyformák.
2015. ápr. 12. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Alapozók ami egy BB krémet jelent nálam,

erre jön egy highlitter púder az egész arcra

szemhéjpúder: vagy egy beige vagy egy sötétebb fémes szinű szaténos néha szemceruza és szempillaspriál

pirosító az arcra, szájceruza és rúzs

parfüm

nem tudom kinek sok vagy nem.. általában a napi ruhámhoz sminkelek hogy összhangban legyek

24/L

2015. ápr. 12. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok, a szememet erőden szoktam festeni, mert nekem így tetszik. Néha rúzsozok, alapozóm mindig van , mert csúnya a bőröm. Általában fekete szemceruzát és szemhéjtust használok egyszerre. És elegánsan öltözöm. 21/L
2015. ápr. 12. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:

én olyasmi vagyok, mint az első válaszoló :)

minden nap erősen, durván sminkelek. színes ember vagyok, ruházatra, hajra is, és emellé mindig egy erős, színes smink társul. alapozó, színes szemhéjpúder (kék, pink, zöld többnyire) és szemhéjtussal erősen ki is húzom, gyakran több "szárnyat" is csinálok vele. van rózsaszín meg kék szempillaspirálom, ezeket is gyakran használom. néha a szemöldökömet is megrajzolom színesre, pl ha koncert van, vagy ilyesmi.

nekem így tetszik, ez illik a személyiségemhez :)

20L

2015. ápr. 13. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!