Fiatal lányok, ti használtok alapozót a hétköznapokra? Hogy sminkeltek suliba/munkahelyre?
Az én bőröm nagyon pattanásos, úgyhogy tavaly volt amikor használtam alapozót, a következő évben (7. osztályban) nem fogok.
Korrektor, labello, szempillaspirál.
korhatárt nem írtál.
22 éves vagyok, munkahelyre korrektort, púdert, pirosítót, szemceruzát, szemöldökport és halvány rózsaszín matt rúzst használok.
Hétköznapra ha nem dolgozom akkor csak színezett hidratálót, szemceruzát és szemöldökport
Változó.
Van mikor semmit.
Van mikor szempillaspirált csak.
Van mikor korrktor+púder+szem.spr.
Van mikor alapozó+korrektor+púder+szem.spr.
Ez attól függ,mennyire pattis az arcom,és mennyire vállalhatatlan mások előtt.
15/L
Én szoktam. Leginkább azért, mert megszoktam, és fura lenne reggel kihagyni a sminkelést :D
Hétköznapra amennyit én sminkelek: alapozó, bronzosító, szemöldök, szempillaspirál.
Ha nagyon extra vagyok, akkor rúzs meg highlighter, de az nem mindig.
Most kicsit elbizonytalanodtam, mire gondolsz fiatal lány alatt.
Én 25 vagyok, bőven fiatal korosztá,y de lehet inkább 18-20-ra gondoltál :D
Korrektort használok és szemöldökceruzát. Ritkán szempillaspirált, és ha ki van száradva a szám, labellot.
De leginkább korrektort és szemöldökceruzát használok csak.
18L
Színezett hidratáló, pirosító, szemöldökceruza, szempillaspirál, szájfény az amit minden nap használok. Így leírva soknak hangzik, de nem igazán az (szerintem).
17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!