Ti mennyire vagytok igenyesek magatokra?
Én igényesnek tartom magam, bár sok mindent, amit leírtál, nem csinálok. Nem gondolom, hogy attól igényes egy nő, hogy karmokat csináltat magának meg műhajat tesz.
Amit csinálok:
- alap a napi fürdés vagy zuhanyzás, és akkor mindent megmosok rendesen
- igény szerint heti 2-3 hajmosás (gyorsan zsírosodó haj), hajvégápolózás
- 2-3naponta láb- és hónaljborotválás. Karomon, lent nem szőrtelenítek, mert feleslegesnek tartom, és nem vagyok úgy sem büdös. Arcomról a szőröket, ha van olyan, ami kinő napi 2x szedem
- körömreszelés és lakkozás 2-3 naponta
- parfüm naponta vagy akár többször felfrissítve alap, és néha szeretek illatokat is kombinálni magamon
- heti 1 testápolózás, bőrradírozás
- heti 2-3 alkalom arcmaszk
- ritka az olyan, amikor úgy megyek el otthonról, hogy nem sminkelek, kiv. ha edzeni megyek, mert oda tök fölösleges... akkor ami alap, az szemöldök kifestése, szempillaspirál, korrektor, púder a fixálására, pirosító... de több olyan alkalom is van, amikor teljes arcos sminket készítek alapozóstul szemhéjpúderestül... mondjuk mivel gyakorlott vagyok, ez nekem rosszabb esetben fél óra.
- öltözni azt mondanám, hogy lezserül elegánsan öltözöm... napi szinten nem veszek fel minirucit, magassarkút, de nőies szabású szoknyákat, ruhákat, cipőket és alapdarabokat veszek fel. A nagyon kiöltözős az megmarad akkorra, ha esküvőre vagy színházba megyek, mert akkor megvan az a plusz érzés, hogy de kicsíptem magam :)
"szejelmemmel"... :DD:
Nincs is több kérdésem, további szép életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!