Lányok! Ti miket használtok magatokra, hogy szépek és ápoltak legyetek? 16/L
Hát a hajamra természetesen sampon+ balzsam (néha pakolás), bőrömre testápoló + kézkrém mindig van nálam, mert elég könnyen kiszárad a kezem. Emellett ajakápolót is mindig hordok, főleg így téli időkben, mert a szám is elég nehéz eset, így állandóan kenegetem, mielőtt kimennék a hidegre. Fürdésnél hidratáló tusfürdő, smink terén pedig arctisztító tonik (ha néha kijönne egy-két pattanás, zineryt), BB krém, ha szükséges, korrektor, és ha a korrektor nagyon csillogna, akkor egy minimális mennyiségű alapozó, szempillaspirál és tádám. :D Ja és a sminklemosóm kétbázisú, ami elvileg (ELVILEG) a szempillákat kíméli. Aztán nem tudom, mennyi igaz a dobozokra írtakból, a lényeg, hogy nincs negatív tapasztalatom. :)
Ja és ugye dezodor meg parfüm alap.
Arctisztító tonikkal reggel-este tisztítom az arcom, sminket pedig csak akkor rakok fel, ha épp megyek valahova, itthonra vagy barátnős estékre nem szoktam, csak ha nagyon szükséges, mert az is árt a bőrnek. Mondjuk egy bőrtípusfüggő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!