Akik kifestik a szemöldöküket: mit használtok? Ceruza, púder, gél, színezett spirál?
Szemoldokpor!!
Abbol is essence. Ket szin van benne,keverni is tudod...1000 ft kb es nagyon sokaig eleg,es sokkal jobban mutat mint a szemoldokceruza ;)
Én azt a terméket használom és imádom, mert természetes hatást tudok kelteni vele és tartós is. Az egyik szemöldökömben van egy forradás, azt is tökéletesen el tudom vele fedni. Csak épphogy felviszek egy minimális mennyiséget az ecsetre és mégis szép az eredmény. Vastagabb rétegben nem tudom milyen, mert nem szeretem azt a tipikus rajzolt szemöldököt, ami mostanában annyira divat.
Régebben próbálkoztam ceruzával is, de nekem nem vált be.
Nekem sem túl dús, ellenben nagyon fehér/sápadt a bőröm és fekete a hajam.
És, most képzeld el a szemöldökömet :D
A problémát én roppant egyszerűen orvosolom:
van/volt ilyen barnás, (kicsit talán vöröses beütésű, de egyértelműen barna) szájkontúrceruzám. Régen ezzel tettem pontocskákat, rajzolgattam szálakat a sajátok közé.
Manapság sima barna szemkontúrceruzát használok, óvatosan bele satírozom a szálakat, növésiránynak megfelelően
Az én színvilágomban természetesnek hat.
A szemöldökceruzák-porok nekem nem jöttek be, mert vagy sötétek, vagy kenődnek.. bah.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!