Mi most az aktuális kedvenc rúzsotok vagy szájfényetek? Árnyalat vagy hogy még is milyen színű? Esetleg szemceruza, tus, bronzosító, spirál, púder, pirosítóból kedvenc?
Szájfény:oriflame-ből rendeltem,rózsaszynes,csillogós-imádom:D
Szemceruza:Rimmel-fekete:)
Tus:nemhasználok,de van ilyen filces,szintén Oriflame-s,nekem bevált:)
Púder:Miss Sporty-s,kék,jó nekem nagyon:)
Pirositó:nemhasználok,igyis piros az arcom mindig:S
15/L
Folyékony,legtartósabb eddigi rúzsom:
Szemceruza: Catrice kohl kajal fekete,tust helyettesítem vele olyan szép erős fekete színe van.
Bronzosító: Vivien púder
Spirál: Bourjois Volume clubbing,szürke
pirosítót nem használok,alapozót használok kivéve így nyáron, abból Astor Skin match
Az előző válaszoló vagyok :)
Alapozó: Manhattan Perfect Adapt
Pirosító: Essence pirosítóim vannak, egy barackos, egy rózsaszín és egy sötétbarnás.
Tud: Essence 2 végű filctusa(egyik vége vastag, másik vékony), Flormar filctus
Spirál: Maybelline Colossal Volume Cat Eyes (lehet hogy felcseréltem, vagy kihagytam egy nevet, olyan hosszú... sárga duci tubusos, narancssárga leopárdmintákkal)
Púder: Manhattan átlátszó fixáló púdere, az alapozójával együtt tökéletes bőrt eredményez.
Szemceruza: Avon Supershock automata ceruzái, van egy fekete és egy sötétkék is, gyönyörűek :)
Bronzósítót nem használok.
19L
Szájfény: Avon Plump Pout - Luscious Mauve
Örök kedvenc. Nem találkoztam még ilyen szép színnel más szájfényben + ajakdúsító hatású.
Szempillaspirál: Astor Big & Beautifiul
Egyszer volt ilyen spirálom, azóta is hiányzik. Kár, hogy olyan drága...
Púder: Miss sporty - So Matte Perfect Stay
Eddig csak ezt próbáltam, szóval ez a kedvenc. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!