Ti mennyire vagytok igenyesek magatokra?
Ez már kicsit igénytelenségbe csap át az általad rakott póthajjal és műszempillával, meg magassarkú+miniruha kombóval...
Nekem is hosszú a hajam, de ha póthajat rakatnék, azt csakis fodrásszal. Annál gázabb szerintem nincs, mikor kilométerekről ordít, hogy nem igazi.
Műszempillám van, azt imádom. De három hetente töltetem, nem a tincses/soros változat, ami szintén elég gagyi hatást kelt (szerintem).
Manikűröshöz két hetente megyek, nem szeretem nézni a lenövést. Nekem sima, egyszínű rövid általában, vagy max van rajta egy kis csillám/sellőpor. A hegyes, hosszú karmoktól a gyomrom forog általában, több hetes lenövéssel még "gyönyörűbb" az egész.
Mellette járok kozmetikushoz három hetente, heti egyszer megyek masszírozatatni is.
Bár igaz, hogy én nem ezektől érzem jól magam, és szerintem a te kinézeted lassan inkább a k.vásba csap át, nem az igényesbe.
Nekem is hosszú hajam van, de nem vasalom, mert alapból nyílegyenes (sajnos). Nedvesen be szoktam fonni és úgy alszom és ha kibontom, akkor hullámos lesz, amit szeretek. Nem festem a hajam, és igazából samponon kívül mást nem nagyon teszek rá.
Nem sminkelek, szerencsére nincsenek nagyon bőrhibáim. Ha mégis jön egy pattanás, akkor korrektorral eltakarom. A szememet nem festem, mert azt utálom. A szemöldökömet szedem, de normális mértékben, a természetes formáját megőrizve.
Műkörmöm sincs, le szoktam vágni magamnak nem is festem. A fürdésen kívül még szőrteleníteni szoktam rendszeresen.
"Mini ruha magassarku alap."
Szerintem ezeknek semmi közük az igényességhez.
"Az erdekelne mas is ennyire jol akarja magaz erezni a boreben? :) ha igen ti hogyan?"
Igen, szeretem jól érezni magam a bőrömben, de ez nincs összefüggéssel a sminkeléssel meg a műkarmokkal. Én akkor érem jól magam, ha csinálhatok valami hasznosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!