Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, ti mit szóltok ha a...

Lányok, ti mit szóltok ha a barátnőitek, osztálytársaitok elkérik a cuccaitokat?

Figyelt kérdés

Pl.: Smink, dezodor, fésű, parfüm stb.

Nem idegesít titeket egy idő után, hogy állandóan a nyakatokra járnak? Én személy szerint kölcsön szoktam adni a barátnőimnek a dolgaimat, kivéve a parfümöt és a golyós dezodort. Illetve fésüt se ha, igénytelenebb az illető. :D

2017. júl. 30. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
De, nagyon idegesít. Egyszer-kétszer kölcsönadom pl a dezodort (bár legszívesebben nem tenném), de ha mindig ez történik... Fésűt, sminket semmilyen esetben nem adnék kölcsön senkinek.
2017. júl. 30. 14:37
 2/6 Sunshinedoll ***** válasza:
Emberfüggő. Közeli barátoknak bármit bármikor, de másoknak nem szívesen.
2017. júl. 30. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Így terjedhet a herpesz, HPV stb
2017. júl. 30. 14:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Legjobb barátnőimnél (4-en vagyunk gimi eleje óta) egyáltalán nem, minden ilyet megosztunk egymással. Gondolj csak bele, mennyivel több cuccot kéne vinni pl egy balatoni kiruccanásra, ha mindenből 4-et hoznánk... :P

Mástól, aki nem áll hozzám olyan közel, mondjuk egy golyós dezodor vagy rúzs fura lenne. De parfümöt volt már, hogy kértek munkatársaim is, mert tetszett nekik rajtam, egyáltalán nem zavart (még jól is esett, hogy megdicsérték). :)

21L

2017. júl. 31. 00:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Kisebb dolgoknál (pl tesi után dezodor, vagy éppen egy toll órán) nem zavar, viszont ha pl. sminket kérne kölcsön valaki nem nagyon örülnék neki. Főleg ha "elfelejti" visszaadni
2017. aug. 1. 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugyan már nem az a korosztály vagyok, de rettentően idegesített, csak mulya voltam, hogy szóljak. De nálunk is ez volt, hogy megtanulták az emberek a hetek alatt, hogy kik azok, akik tényleg eltervezik a napjukat, és mindent bepakolnak, és aztán rájuk telepedtek. Voltunk kb. 4-en egy 12 fős közösségben.

Mondjuk az más kérdés, hogy elit gimi volt, és nem divatozós közösség, szóval sminkelni nem sminkeltünk. Az tuti, hogy a határ nálam a golyós deó, szempillaspirál, rúzs lenne... tehát bármi olyan, ami a másik bőrével érintkezik és nehéz fertőtleníteni (parfümöt adtam volna, mert a szüleim csak olcsó gagyit vettek nekem, zsebpénzem meg nem volt... ha drágább cucc lett volna, nem adok). Nálunk a sláger a toll, rágó (szerencsére én nem rágóztam), könyv, fújós deó, kaja volt. Ami a leginkább idegesített, az volt, hogy a mögöttünk ülő 2 leányzó soha semmit nem hozott be a suliba, csak az aktuális tinimagazint meg a kólájukat, és folyton tőlünk kuncsorogtak könyvet... rohadt kényelmetlen volt mindig ketten egy könyvet olvasni, és amikor egyszer szóltam nekik, még ők voltak felháborodva, hogy önzőek vagyunk a padtársammal.

Szerencsére munkahelyen nem ilyenek az emberek, és szökőévente 1x kérnek kölcsön dolgot, akkor szívesen odaadom. Kiv. egy csajt (nem dolgozik velünk), aki úgy kérte volna el vkinek a zsebtükrét, hogy hát be szeretné dugni a szájába, hogy megnézze, lyukas-e a fájó foga o_O...

2017. aug. 3. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!