Ti elmennétek az osztálytalálkozóra, ha a volt osztálytársaitok anno kiközösítettek volna benneteket?
Én nem mennék. Egyszerűen azért, mert akit, akiket nem szeretek, azokkal nem szeretek együtt lenni. Téged éveken át aláztak, bántottak, miért mennél el velük esti progira? Hogy megmutasd, milyen szupi lettél? Nem fogja őket pozitívan érdekelne, csak negatívan: gondolj csak bele. Nem szerettek téged, csúfoltak, kiközösítettek. Most az lenne ha elmennél, hogy
1. leesne az álluk, a szemedbe mondanák, hogy juuj de csini vagy, de ahogy elfordulsz, menne a pletyi, hogy "látod ez a troll milyen lett, hú mi történhetett vele hogy ilyen lett?" - ERRE nekem ugyan nem lenne szükségem a helyedben.
2. az egykori menő csajok, menő pasik továbbra is levegőnek néznének, max néhány lopott (irigy) pillantás, de dumi-puszi-pacsi nem lenne.
3. lehet hogy ők továbbra sem tartanának nagy számnak, ugyanis a lélek fura dolgokra képes: ha valakit szeretünk, megszépül, ha nem szeretjük, nem. Tehát mivel nem bírtak téged, ezért lehet, hogy most sem "esne le az álluk", hanem simán átnéznének rajtad továbbra is.
EZ nem egy hollywoodi film, amikor az egykori Csúnya Betty visszamegy és mindenkit elkápráztat, az osztályszépe sikítva szalad el, a megszépült lány meg összejön az osztály menő pasijával. EZ az élet, itt, ha nem szeret egy közösség, akkor nem fog akkor sem, ha csinik a ruháid.
Bocsánat hogy ilyen kíméletlenül őszinte voltam, de elég jól ismerem a tini és egykori tini közösségeket. Ha felnőtt vagy, csinálj inkább egy jó progit arra az estére a barátaiddal...és hagyd a fenébe az egykori ellenségeidet. KInek kéne a képmutatás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!