Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhába mennyek osztályt...

Milyen ruhába mennyek osztálytalálkozóra?

Figyelt kérdés
1 hónap múlva lesz az 5 éves gimis osztálytalink, nem tudom mibe kéne mennem, ti mibe voltatok, vagy mennétek, kérdezgettem barátnőimtől valaki nagyon csinibe szinte estélyiszerű ruhába megy, valaki meg egy sima ing - nadrág összeállításba!
2012. márc. 25. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem tavaly nyár elején volt, akkor egy sima blúzt vettem fel mivel este volt szabad helyen így vittem egy csinos szvettert meg egy elegáns nadrágot vettem fel.

Ez többnyire azon múlik hogy mennyire elegáns helyre mentek.

2012. márc. 25. 18:08
 2/5 ívy1 ***** válasza:
Sok függ az alakodtól. Én egy hosszított karcsúsított ing színe lehet fehér,lila,bordó-fekete cicanadrág,magassarkú vagy bokacsizma összeállítást választanék.
2012. márc. 26. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy milyen helyen, milyen időpontban tartjátok.
2012. márc. 27. 05:57
 4/5 A kérdező kommentje:
étterembe megyünk és délelőtt a suliba lesz találkozó, és kb 12- 13 óra között megyünk szóval ebédkor!
2012. márc. 27. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem esti buli lesz, akkor ne öltözz túl. Visszafogott elegancia. (nadrágkosztüm v. kosztüm egy szép blúzzal)
2012. márc. 27. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!