Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Osztalytalalkozora milyen...

Osztalytalalkozora milyen jelleru ruhat lehet felvenni?

Figyelt kérdés

10 eves osztalytalalkozonk lesz, tehat 28 eves vagyok, izig-verig no. Nadragot nagyon ritkan hordok, inkabb ruhat/szoknyat.

Az alakom szinte barmit megenged (csak a melleim nem nagyok, tehat a dekoltazst nem hangsulyoznam, a pant nelkulieket meg nem talalom kenyelmesnek).

Szerintetek milyen jellegu ruhat vegyek fel?

Mit illik es mit nem?

Nem szeretnek se tul, se aluloltozni. Keso delutan kezdodik, inkabb a vacsora lesz a kozeppontban, utana maximum egy rovid italozos beszelgetes.

Igy elsore hasonlo ruhara gondoltam:

[link]

[link]

Vagy ettol konnyedebb kellene?

2011. júl. 3. 22:31
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a 2.jobb lenne, ha ragaszkodsz az ilyen típushoz. DE ha ilyet veszel fel, akkor ne csillogó kis táskát és magassarkút vegyél fel. Inkább valami hétköznapibbal kombináld. Például egy csinos balerinacipő, vagy egy hozzá illő saruszerű lapos szandál.:)
2011. júl. 3. 22:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek jók, én elmennék ilyenben minden gond nélkül. Esetleg piros kiegészítőkkel vinném, az kicsit lazábbá teszi, ad neki egy vagány felhangot ;)
2011. júl. 3. 22:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ezt balerinával vagy saruval felvenni bűn! (de szerintem te ezt tudod) :)
2011. júl. 3. 22:42
 4/9 anonim ***** válasza:
A második nagyon tetszik.:)Alkalmi,csinos,és egy csillogó nyaklánccal,vagy karkötővel tökély.:)
2011. júl. 3. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Jaja, a második jobb. És a választás is jó, olyan félig elegáns stílus a szokásos, a fiúk valószínűleg a farmer+ing-től a laza öltönyig fognak valahol elhelyezkedni.
2011. júl. 4. 09:14
 6/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nekem tetszene.:) Deréknál ugyan olyan színű övvel mint a balerina... De hát ízlések és pofonok. Szerintem csinos lenne.
2011. júl. 4. 10:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is szépek azok a ruhák amiket linkeltél de valahogy a 2. jobban tetszik :) és látom a fekete ruha tetszik neked szóval szerintem egy ilyesmi is szép:

[link]

2011. júl. 4. 12:41
 8/9 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat!

Akkor maradok a fekete ruhanal, van 2-3 hasonlo, majd eloszedem es megnezem melyik lesz a befuto.

Cipoben kozepes leszek, marmint nem is balerina, de nem is tul magas, mert eleve kozel 180 cm magas vagyok, igy en max 4-6 centisig megyek el. :-)

A kiegeszitoknel en is szinesre gondoltam, de majd azt is meg kell neznem, hogy milyen ido lesz, mert taxizni fogok, valoszinuleg acsorgunk majd kint is, ha ilyen huvos lesz, mint most, akkor vennem kell majd fel egy vekonyabb ballonkabatot, amibol csak feher van, azt tul szinessel mar nem kombinalnam.

Viszont ha mehetek csak ruhaban, mert jo lesz az ido, akkor sotetvoros/bordo cipon es kiegeszitokon gondolkodom.

2011. júl. 4. 14:19
 9/9 ívy1 ***** válasza:
34%
Mindkét ruha nagyon jó,de talán osztálytalálkozóra nem kellene ennyire komoly, én egy tunika vagy ruha-cicanaci(fényes) kombinációt választanék,egyszerübb de csinos.
2011. júl. 4. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!