Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti elmennétek az osztálytalálk...

Ti elmennétek az osztálytalálkozóra, ha a volt osztálytársaitok anno kiközösítettek volna benneteket?

Figyelt kérdés
közép iskolában nagyon csúnya lány voltam és nagyon szegény körülmények között éltem, az az egy-két ruhadarabom, ami volt, az is viseltes volt, ronda. Bántottak is rendesen az osztálytársaim ezért. Kiközösítettek, megaláztak rendszeresen. Rögtön suli után el költöztem, eltelt 6 év és én olyan sokat változtam, hogy régi ismerősök meg sem ismernek, az újak pedig azt mondják a régi fényképeimre, hogy nem is én vagyok rajta. Nem akarom, hogy nagyképűen hangozzon, de szép lettem és jó az alakom, a fogamzásgátló miatt megnőtt a mellem, az arcom teljesen megváltozott, nagyon jól keresek és szép ruháim vannak, jó sok pasi legyeskedik körülöttem. Szívesen megmutatnám a volt osztálytársaimnak, hogy bár eléggé leírtak engem, most mégis milyen jól nézek ki, de nem is tudom, hogy megérdemlik-e, hogy szóba álljak velük, amiért tönkre tették a sulis éveimet és az önbizalmamat a porig rombolták.

2012. jún. 22. 12:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy nem fognak bűntudatot érezni, sem más hasonlót. Sőt, ha rossz természetűek, ugyanúgy találnak fogást rajtad. Ha most nem is, de esetleg felemlegetik a régi időket...

Bocsánatot kérni nem fognak, leesni az álluk meg azért nem fog, mert ha egy közösség nem szeret egy tagot, az többnyire úgy is marad. Az embernek a kora változik, de a természete nem.

2012. jún. 22. 13:56
 12/22 anonim ***** válasza:
Biztos elmennék valami jó pasival a legcsinibb ruhában. Ott illegnék-billegnék a volt osztálytársak előtt. Az tuti!!!
2012. jún. 22. 13:58
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi történne, utolsó? :) Az ilyeneken még jobban röhögnek....ugyanis ekkor jönnek az ilyen beszólások egymás között az egykori "bandatagoktól": "nézzétek már, Jucika hogy teszi magát nekünk, mit képzel?" Ebből ugyanis azt hiszik majd, hogy NEKED fontos, hogy mit gondolnak, hogy jó akarsz lenni náluk, bevágódni, bizonyítani nekik. Ettől még nagyobb lesz az arca annak, akinek amúgy is az. Barátkozni nem fognak veled így sem. Max sétálgathatsz körbe a csini ruciban a csini pasival, és ennyi. A többiek meg beszélgetnek, esetleg rajtad röhögnek amikor hátat fordítotok nekik. Lerí ugyanis hogy gyerekes viselkedés, tehát ezen is röhögni fognak.
2012. jún. 22. 14:02
 14/22 A kérdező kommentje:
hát a pasi témára is csak annyi, hogy ők kínlódnak az életben, egy normális párkapcsolata se volt egyiknek se azóta, de nekem 10 éve van párom, aki ku'rva jól néz ki, izmos, magas, vezető beosztásban dolgozik az egyik legnagyobb magyarországi multi cégnél. nem a rongyot akarom rázni, de nekünk mindenünk megvan, én is sokat keresek (persze nem annyit, mint a párom, de a volt osztálytársaim álmodni se mernek arról, amiben most élek. Azért vívódom, mert tudom, hogy ha odaállítok, akkor az lesz, hogy látják, hogy vittem valamire és nyalni fogják a se..ggem, hátha a frissensült barátság rávisz engem, hogy segítsek rajtuk, mert ők egytől egyig még anyuci nyakán élnek. Az osztály szépe egy kurv@ lett, Dubajba ment és gogozik, erről még képeket se szégyell felrakni iwiw-re, facebookra. A legjobb pasival (milyen kicsi a Föld)az egyik kolléganőm összejött egy hétvégén és lefeküdtek. Hétfőn röhögve mesélte, hogy éjjel felöltözött és otthagyta a pics@'ba, közölte vele, hogy a méret még nem lenne gond, ha legalább tudná használni a szerszámot, de még csak azt se tudja, hogy hogy kell egy nőhöz nyúlni. Szóval legszívesebben oda mennék és cserébe azért, mert hétfőtől péntekig minden héten sírtam este-reggel, hogy nem akarok suliba menni, megkérdezném tőlük, hogy fizessem-e a vacsijukat, hogy ne az anyucitól kapott zsebpénzt kelljen költeni, a dubajos ringyón@k megmondanám, hogy "látod, ha matek órán a tábla előtt nem a seggedet meg a melledet mutogattad volna, mikor meg kellett oldani az egyenletet, hanem oda figyeltél volna, akkor most nem kellene félmeztelenül a nyakadat törnöd a 20 centis magassarkúban a dubaji milliárdosok előtt, hogy ne halj éhen", a másik macsókának meg megmondanám, hogy "te b@sztad a fejemhez a sulitáskámat a szünetben, hogy mennyire ronda vagyok és ha egyetlen lány lennék a földön, akkor inkább kilőnéd magad a holdra??? ...csak ne a f@rkadra próbáld csomózni a kötelet, mert az nem fog menni. Kölcsön adom a páromat, hogy kioktasson, hogyan kell egy nőt rendesen megb..."
2012. jún. 22. 16:40
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Legutolsó válaszodra reagálnék... Ha ennyire jó az életed, boldog vagy, jóképű a barátod stb., akkor miért nem örülsz ennek csak simán? Felejtsd el ezeket az embereket. És ami még fontos: ne ereszkedj az ő szintjükre. Tudom, hogy jobb érzés lenne megmutatni nekik, mire vitted, de látod, a sors máris visszaadta nekik, amit veled műveltek, hisz elmondásod szerint nem alakult jól az életük. Egyébként meg ahogy viselkedtek veled, azok alapján én nem ülnék le velük egy asztalhoz és közös témám sem lenne velük.
2012. jún. 22. 17:07
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
15. folyt. : Szóval maradj intelligens és elegáns, nem kellenek a durva beszólások. Egy kedves ismerősöm mondta egyszer (persze képletesen), hogy ő nem áll bosszút, hanem leül a folyó partjára és megvárja, amíg az ellenséget elé sodorja a víz. :)
2012. jún. 22. 17:10
 17/22 A kérdező kommentje:
hát ez az, hogy semmi kedvem az olyan emberekre rámosolyogni, akik 5 éven keresztül céltáblának néztek. végül is amit megmutatnék, azt a facebook-on láthatják és az is elég nevetséges, hogy lájkolgatják a fotóimat, meg megjegyzéseket fűzögetnek hozzá, hogy "wow, nagyon megváltoztál" "csini vagy" "szép pár vagytok" stb. Nem megyek el :D inkább itthonról sajnálkozom rajtuk, hogy ennyire vitték, őket az anyjuk tartja még el, én meg az anyámat segítem és fillért se kértem még tőle, mióta elvégeztem a sulit!
2012. jún. 22. 19:04
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

De akkor miért foglalkozol egyáltalán a találkozóval? Ha nem voltak barátaid abban a közösségben, mi a bánatnak mennél el velük? Mutogatni hogy mekkora fas.za csaj lettél? Hidd el, ha nem szeretted, a kutyát sem fogja érdekelni, milyen vagy és milyen a kapcsid. Nálunk is ez volt az osztályban: akik nem szerették egymást, azok a talin sem foglalkoztak egymással. Ugyanazokkal dumált mindenki, akivel anno. Sőt, a nagyképű macsó csávók köszönni sem jöttek oda azoknak, akik nem volt menő csajszik...pedig a régi menő csajok most igencsak visszavettek, az egykori "béna csajok" - voltak akik engem is ennek vettek, sőt én is magamat - jobban néztek ki, de a szitu ugyanaz volt. Engem nem érdekelt, mert én az egykori barátaim miatt mentem el hogy velük dumáljak és jól éreztem magam, de akik anno lenéztek engem, állatira nem érdekelte őket sem a menő munkám, sem a lebarnult, 10 kilóval vékonyabb alakom. És engem sem érdekelt, hogy őket érdekli-e.

Gyerekes dolog azért odamenni, hogy mutogasd magad vagy a pasidat. Nem fogja őket érdekelni.

Nem értelek egyébként hogy aznap este, ha nem mész el, akkor meg otthon ülsz majd és kaján vigyorral gonoldkozol azon hogy "jaj én de menő vagyok és szépséges ők meg de lúzerek lettek"? Ha boldog vagy és már vannak barátaid, inkább legyél velük, de nem a régi sebeidet nyalogasd, vagy pláne örömködj azon hogy mekkora jó lettél hozzájuk képest. Ne süllyedj a szintükre, az totál értelmetlen és csak bizonyítja, mennyire gyerek vagy még.

2012. jún. 23. 13:31
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az utolsó válaszadóval. És mellékesen, ez a Facebook-téma is olyan szánalmas... Akiket ennyire nem bírok, vagy nem jelölöm vissza őket, vagy ha "muszáj", akkor letiltom a fényképeimet meg a többit előlük. Jó lenne, ha túllépnél már ezen a dolgon, mert csak saját magadnak okozol fájdalmat még mindig, őket meg semmi sem hatja meg.
2012. jún. 23. 14:47
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én egy sleejt voltam önhibából régen, de sikerült kitörnöm, elismertek, jó viszonyban váltunk el végül a közösségből. Ez egyrész megnyugtat, másrészt attól még a tüskék megmaradtak, mert pszichésen rámentem teljesen, kényszeres tökéletességmániám van azta is, és kő keményen antiszociális állattá váltam. Viszont nem vagyok kíváncsi igazán a pofájukra, még a régi jó haverokat is kerülöm, ha meglátom őket, egyszereüen nincs hangulatom leszólítani őket, annyira nem érdekelnek már. Olyan elévülős dolognak tartom ezt, xy év multán valahogy teljesen kihűlnek a régi viszonyok másokkal, és csak úgy elmegyünk egymás mellett az útcán , és talán semelyikőnk sem bánja. Én nem mennék el találkozókra, mert egyszerüen nincs miről beszélnem velük. Nem érdekelnek többé, nem részei már az életemnek. Egyébként egy olyan közösség volt régen, ahol kasztosodás volt, mindneki a maga stílusa szerint, és mindenki útált mindenkit, soha nem volt jó közösség, és úgy hallottam a jó 60 % a a régi csapatnak nagyívben szart is az egészbe bele. Jól is tették. Vannak időszakok amiket jobb nem felidézni,főleg ha már egyenesbe jött minden, nem kell feltépni a sebeket.
2012. jún. 30. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!