Ti elmennétek az osztálytalálkozóra, ha a volt osztálytársaitok anno kiközösítettek volna benneteket?
Az biztos, hogy nem fognak bűntudatot érezni, sem más hasonlót. Sőt, ha rossz természetűek, ugyanúgy találnak fogást rajtad. Ha most nem is, de esetleg felemlegetik a régi időket...
Bocsánatot kérni nem fognak, leesni az álluk meg azért nem fog, mert ha egy közösség nem szeret egy tagot, az többnyire úgy is marad. Az embernek a kora változik, de a természete nem.
De akkor miért foglalkozol egyáltalán a találkozóval? Ha nem voltak barátaid abban a közösségben, mi a bánatnak mennél el velük? Mutogatni hogy mekkora fas.za csaj lettél? Hidd el, ha nem szeretted, a kutyát sem fogja érdekelni, milyen vagy és milyen a kapcsid. Nálunk is ez volt az osztályban: akik nem szerették egymást, azok a talin sem foglalkoztak egymással. Ugyanazokkal dumált mindenki, akivel anno. Sőt, a nagyképű macsó csávók köszönni sem jöttek oda azoknak, akik nem volt menő csajszik...pedig a régi menő csajok most igencsak visszavettek, az egykori "béna csajok" - voltak akik engem is ennek vettek, sőt én is magamat - jobban néztek ki, de a szitu ugyanaz volt. Engem nem érdekelt, mert én az egykori barátaim miatt mentem el hogy velük dumáljak és jól éreztem magam, de akik anno lenéztek engem, állatira nem érdekelte őket sem a menő munkám, sem a lebarnult, 10 kilóval vékonyabb alakom. És engem sem érdekelt, hogy őket érdekli-e.
Gyerekes dolog azért odamenni, hogy mutogasd magad vagy a pasidat. Nem fogja őket érdekelni.
Nem értelek egyébként hogy aznap este, ha nem mész el, akkor meg otthon ülsz majd és kaján vigyorral gonoldkozol azon hogy "jaj én de menő vagyok és szépséges ők meg de lúzerek lettek"? Ha boldog vagy és már vannak barátaid, inkább legyél velük, de nem a régi sebeidet nyalogasd, vagy pláne örömködj azon hogy mekkora jó lettél hozzájuk képest. Ne süllyedj a szintükre, az totál értelmetlen és csak bizonyítja, mennyire gyerek vagy még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!