Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti elmennétek az osztálytalálk...

Ti elmennétek az osztálytalálkozóra, ha a volt osztálytársaitok anno kiközösítettek volna benneteket?

Figyelt kérdés
közép iskolában nagyon csúnya lány voltam és nagyon szegény körülmények között éltem, az az egy-két ruhadarabom, ami volt, az is viseltes volt, ronda. Bántottak is rendesen az osztálytársaim ezért. Kiközösítettek, megaláztak rendszeresen. Rögtön suli után el költöztem, eltelt 6 év és én olyan sokat változtam, hogy régi ismerősök meg sem ismernek, az újak pedig azt mondják a régi fényképeimre, hogy nem is én vagyok rajta. Nem akarom, hogy nagyképűen hangozzon, de szép lettem és jó az alakom, a fogamzásgátló miatt megnőtt a mellem, az arcom teljesen megváltozott, nagyon jól keresek és szép ruháim vannak, jó sok pasi legyeskedik körülöttem. Szívesen megmutatnám a volt osztálytársaimnak, hogy bár eléggé leírtak engem, most mégis milyen jól nézek ki, de nem is tudom, hogy megérdemlik-e, hogy szóba álljak velük, amiért tönkre tették a sulis éveimet és az önbizalmamat a porig rombolták.

2012. jún. 22. 12:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Na mi volt? Elmentél? :)
2012. aug. 17. 11:16
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem mennék, az életem olyan részei amit lezartam. Főleg akkor nem ha boldog életem van. Ha véletlen úgy hoz össze hogy az egykori ilyen bullyerrel futok össze akkor persze felemlegetnem neki, de jópofizni velük sosem jopofiznek.
2019. dec. 27. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!