Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rutinos sminkelok! Alapozo...

Rutinos sminkelok! Alapozo nelkul konnyed smink keszites?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Segitseget szeretnek kerni. Telen hasznaltam utolraja alapozot, ahogy elmultak ezek a minusz fokok , egyre kenyelmetlenebbul kezdtem magam erezni sminkben. Mintha kezdett volna olvadni rolam ez a maszk, es akarmelyik pillanatban letudtam volna egybe kapni. Persze nem, csak rosszul ereztem magam a retegek alatt. Akkor szep konturokat tudtam csinalni, es szemfestest, de miota nem hasznalok alapozot, ezeket elhagytam , maradt egy a spiral, szemoldokceruza es nagyon ritkan, ha esemeny van, pirosito.

Na most par makeup video utan nagyon megkivantam egy szep sminket. :D de alapozo nelkul. Viszont ilyet nem talaltam. Vagy bb kremmel helyettesitik az alapozot, vagy a korrekrort kenik szet az egesz fejukon a lanyok.

En meg nagyon szeretnek sminkelni, szolidan persze. Csak ugye a konturt, szemfesteket nincs mivel eldolgozni, hogy szep atmenetes legyen, ne paca hatast keltsen. Ez erdekelne, hogy valahogy kivitelezheto-e?

Megegyszer: semmifele alapozot, cc vagy bb kremet nem szeretnek hasznalni.

Sokkal szebb a borom , miota nem hasznalok alapozot, es ezt szeretnem megtartani.

#smink #makeup #Alapozo nelkul #nyari smink
2017. júl. 29. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Használj primert.
2017. júl. 29. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, használj valamilyen primert, aztén korrektort azokra a helyekre, ahova úgy gondolod, hogy kell (pl. szemkörnyék, orr melletti pirosság, stb.) egy nagyon vékony rétegben. Ha jó a korrektorod, szépen belesimul alapozó nélkül is a bőrödbe. És ha jó a primered, tudsz dolgozni a többi eszközzel (pirosító, kontúr stb.) is.
2017. júl. 30. 10:13
 3/3 Sunshinedoll ***** válasza:

Alap nélkül a bronzosító meg ez-az szerintem mindig foltos meg ronda lesz. Ha nem akarsz alapozót, akkor használj primert, vagy nagyon vékony rétegben BB-krémet.

Ha ez is sok, akkora korrektort csak oda vidd fel, ahová szükségét érzed, ne kend el az egész arcodon. Porold le púderrel, és nyomhatod a kontúrt.

2017. júl. 30. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!