Ez nagyon sok smink 13 évesen?
Kezdjük ott hogy nem azért sminkelek mert mások is,vagy divatból,ilyenről szó sincs.Egyszerűen smink nélkül nem érzem jól magam.Imádok sminkelni és tudok is.Úgy értve hogy már hobbiból másokat is sminkelek mint egy sminkes.Én ebben találtam meg a tehetségem és ezt szeretem csinálni.Este rendesen eltávolotom a sminkem és hidratálom az arcom.
Ezeket használom:
Micellás víz
Hidratáló krém
Korrektor
Mattítani az arcom hintőpor
Bronzosító
Szemöldök por
Nagyon kicsi szemhéj púder a a mélyítő vonalba
Tus vékonyan farkinca nélkül
Fehér szemceruza
Szempilla spirál
Labello
Azért használok ennyit mert a bőröm csúnya,a bronzosítóval kicsit keskenyítem az arcom.Szemöldököm meg szempillem szinte meg nincs annyira szőke,de a hajam barna
Az utolsónak az anyukája biztos nem 100-as...
12 évesen full sminket engedni az gáz...
Kedves kérdező, szerintem kicsit sok! Hétköznap minek smink suliba? :) felesleges!
Ha mesz hétvégén hazibuliba , akkor ott Okes a smink.
Tudom nagy lánynak hiszed magad, de még nem vagy az!
Most vagy pattanásos stb, inkabb csak tisztitsd az arcod rendszeresen es ennyi, felesleges tele tomnod a fejed ennyi cuccal. Ha nem sminkelsz ennyit, hamarabb esel tul a pattis korszakodon.
Figyelj, nyilván ha sminkelni akarsz sminkelj, de vmiért csak kiirtad ezt a kerdest... :)
20 éves vagyok, szép a borom mert nem sminkeltem magam ennyi idősen.
Picit pihentesd az arcod, menj smink nelkul suliba bátran!
Senki sem fog kirohogni stb, max majd te fogod oket par év múlva -ha nem sminkelsz ennyit- h milyen csúnya smink nelkul az arcuk ;)
Ha "nincs rajtam smink" sminkként csinálod nem gáz, főleg ha tényleg rossz a bőröd viszont ha sokat sminkelsz csak tovább rontja szóval minél kevesebbet legyél sminkben és inkább próbáld meg helyrehozni a bőröd.
Esetleg a szemöldök és szempilla festés is működne, szolídabb eredményt ad mint a spirál és elég pár hetente ismételni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!