Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez nagyon sok smink 13 évesen?

Ez nagyon sok smink 13 évesen?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott hogy nem azért sminkelek mert mások is,vagy divatból,ilyenről szó sincs.Egyszerűen smink nélkül nem érzem jól magam.Imádok sminkelni és tudok is.Úgy értve hogy már hobbiból másokat is sminkelek mint egy sminkes.Én ebben találtam meg a tehetségem és ezt szeretem csinálni.Este rendesen eltávolotom a sminkem és hidratálom az arcom.

Ezeket használom:

Micellás víz

Hidratáló krém

Korrektor

Mattítani az arcom hintőpor

Bronzosító

Szemöldök por

Nagyon kicsi szemhéj púder a a mélyítő vonalba

Tus vékonyan farkinca nélkül

Fehér szemceruza

Szempilla spirál

Labello

Azért használok ennyit mert a bőröm csúnya,a bronzosítóval kicsit keskenyítem az arcom.Szemöldököm meg szempillem szinte meg nincs annyira szőke,de a hajam barna

2017. júl. 27. 12:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
Őszintén? 16 éves vagyok és még összesen nem láttam ennyi sminket. 13 évesen elég kislányos arcod és alkatod lehet, és ha egy kislány full sminkben szaladgál kedd reggel a suliba elég nevetséges látványt nyújthat.
2017. júl. 27. 13:04
 2/13 anonim válasza:
56%
Ha szolidan használod akkor nincs gond, meg ha nem úgy nézel ki mint egy prostituált
2017. júl. 27. 13:04
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Hát nem tudom, szerintem korai ilyen korban elkezdeni. Tönkre fogja tenni a bőröd ez a sok vacak, ha már most lefojtod vele minden nap a pórusaidat. Nem vagyok szakértő, nem is okoskodni akarok, csak nekem az a véleményem, hogy igen, ez elég sok smink 13 évesen. Ha annyira csúnya a bőröd, inkább menj el kozmetikushoz.
2017. júl. 27. 13:29
 4/13 anonim válasza:
20%
21 éves vagyok én is akkor kezdtem el sminkelni magam. nem viszem túlzásba. egyedül a szemöldökömet csinálom meg és a szememet. korrektort, púdert nem használok . rájöttem hogy egy csomó időm elmegy vele és ne legyen más színű a bőröm mert az gáz . én nem ítéllek el egyáltalán . én sem foglalkoztam mások véleményével mégis élek és virulok és nem "befolyásolta" a tanulmányi eredményeimet mert a sok nyamvadt azt hiszi hogy azért mert valaki felnőttnek akar tűnni az már baj. hát nem baj . utálom ha valaki megmondja a másiknak hogy mit csináljon meg hogy. ha valaki leszól meg ellenkezik velem csak még jobban csinálom és nem érdekel. ilyen vagyok és kész. te se foglalkozz mással, ha szereted csináld, nem kell tulzásba vinni. figyelj arra hogy ne legyen foltos az arcod meg másszínű mint a bőröd ! :)
2017. júl. 27. 13:36
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
12 éves vagyok,100 db sminkem van.Anyukám sminkes és egyben mester is :) Nem értem ezeket a mai embereket,ha sminkel 13 évesen miért lenne prostituált.És ha ki van sminkelve akkor sem prosti..nőjjetek már fel.Szerintem nem sok smink,nyugodtan csináld..én is imádok sminkelni és ez a hobbim :)
2017. júl. 27. 15:40
 6/13 anonim ***** válasza:

Az utolsónak az anyukája biztos nem 100-as...

12 évesen full sminket engedni az gáz...

Kedves kérdező, szerintem kicsit sok! Hétköznap minek smink suliba? :) felesleges!

Ha mesz hétvégén hazibuliba , akkor ott Okes a smink.

Tudom nagy lánynak hiszed magad, de még nem vagy az!

Most vagy pattanásos stb, inkabb csak tisztitsd az arcod rendszeresen es ennyi, felesleges tele tomnod a fejed ennyi cuccal. Ha nem sminkelsz ennyit, hamarabb esel tul a pattis korszakodon.

Figyelj, nyilván ha sminkelni akarsz sminkelj, de vmiért csak kiirtad ezt a kerdest... :)

20 éves vagyok, szép a borom mert nem sminkeltem magam ennyi idősen.

Picit pihentesd az arcod, menj smink nelkul suliba bátran!

Senki sem fog kirohogni stb, max majd te fogod oket par év múlva -ha nem sminkelsz ennyit- h milyen csúnya smink nelkul az arcuk ;)

2017. júl. 27. 20:05
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha "nincs rajtam smink" sminkként csinálod nem gáz, főleg ha tényleg rossz a bőröd viszont ha sokat sminkelsz csak tovább rontja szóval minél kevesebbet legyél sminkben és inkább próbáld meg helyrehozni a bőröd.

Esetleg a szemöldök és szempilla festés is működne, szolídabb eredményt ad mint a spirál és elég pár hetente ismételni.

2017. júl. 27. 20:14
 8/13 anonim válasza:
Tanithatnal sminkelni. (Nem vicc komolyan mondtam nyugodtan ramirhatsz). A kerdesedre valaszolva amig nem nezel ki ugy mint aki az utca szelen all es amig ugyesvagy
2017. júl. 28. 01:12
 9/13 anonim válasza:
Utolso vagyok nem tudtam befejezni. Szoval amig igenyes munkat vegzel es elvezed amit csinalsz szerintem semmi baj. Bar azert ne egyszerre kend fel az egeszet mert az ugy egy kicsit sok. En annak ellebere hogy nem tzdtam soha sminkelni en is "sminkeltem" magam bar en azert mert eleg pattanasos voltam es addig raktam ra az alapozot amig mar sarga feju nem lettem. A lenyeg hogyne erdekeljen masok velemenye csinald ha szeretned . Egyetlen ok van amiert azt mondtam hogy kevesebbet tenyel az meg az hogy ilyen fiatalon a borodbek nem tesz jot a "vakolat"
2017. júl. 28. 01:15
 10/13 anonim ***** válasza:
47%
Én nem amiatt aggódók, hogy sminkel, hanem inkább az a probléma, hogy nem érzi jól magát smink nélkül. Szerintem ez súlyos önbizalom hiányra vall... és az a legrosszabb, hogy még csak 13, és már îgy érzi magát. Kérdező, én 21 éves vagyok, csak pár éve kezdtem rendszeresen sminkelni. Van hogy megcsinálom a szemöldököm, szempillám, bőrhibákat javítok és vörös rúzst kenek fel hétköznap is. Van, hogy abszolút semmit, és nem félek úgy kimenni az utcára. Szerintem ez így van jól. Szerintem próbálj meg smink nélkül lenni egy darabig, hátha rájössz, hogy természetesen is nagyon szép vagy 😁
2017. júl. 28. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!