Ez nagyon sok smink 13 évesen?
Kezdjük ott hogy nem azért sminkelek mert mások is,vagy divatból,ilyenről szó sincs.Egyszerűen smink nélkül nem érzem jól magam.Imádok sminkelni és tudok is.Úgy értve hogy már hobbiból másokat is sminkelek mint egy sminkes.Én ebben találtam meg a tehetségem és ezt szeretem csinálni.Este rendesen eltávolotom a sminkem és hidratálom az arcom.
Ezeket használom:
Micellás víz
Hidratáló krém
Korrektor
Mattítani az arcom hintőpor
Bronzosító
Szemöldök por
Nagyon kicsi szemhéj púder a a mélyítő vonalba
Tus vékonyan farkinca nélkül
Fehér szemceruza
Szempilla spirál
Labello
Azért használok ennyit mert a bőröm csúnya,a bronzosítóval kicsit keskenyítem az arcom.Szemöldököm meg szempillem szinte meg nincs annyira szőke,de a hajam barna
Na, én a te korodban keztdtem, lerohadt a fejem, akkor is önbizalomhiányom volt, mostr meg már végképp, el is megyek statisztának a walking deadbe, amúgy a föld alá költözök a patkányok közé, és vagyonközösséget szervezek azokkal, akik sokat sminkeltek, várlak téged is....
:DDDD
Viccet félretéve, szerintem nem sok, amíg ügyelsz arra, hogy minőségi termékeket használsz, és ügyelsz az arcápolásra, addig nincs probléma. Viszont ha csúnya a bőröd, akkor inkább használj BB krémet, vagy színezett hidratálókrémet! Vagy ami olcsóbb megoldás, hogy ha van eleve hidratálókrémed, akkor azt elkevered korrektorral/alapozóval, és így kisebb lesz a fedése, de legalább enyhébb, és ápolja is a bőrödet.
Esetleg az 5 lépéses koreai arcápolást ajánlom, nem is feltétlenül kellenek hozzá nagyon extra és drága termékek, én természetes dolgokat használok, néha házi készítésű dolgokat, és csodát tesz az arcbőrömmel :)
Bármit is viselsz, viseld bátran, és úgy, hogy jól érezd magad ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!