Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez nagyon sok smink 13 évesen?

Ez nagyon sok smink 13 évesen?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott hogy nem azért sminkelek mert mások is,vagy divatból,ilyenről szó sincs.Egyszerűen smink nélkül nem érzem jól magam.Imádok sminkelni és tudok is.Úgy értve hogy már hobbiból másokat is sminkelek mint egy sminkes.Én ebben találtam meg a tehetségem és ezt szeretem csinálni.Este rendesen eltávolotom a sminkem és hidratálom az arcom.

Ezeket használom:

Micellás víz

Hidratáló krém

Korrektor

Mattítani az arcom hintőpor

Bronzosító

Szemöldök por

Nagyon kicsi szemhéj púder a a mélyítő vonalba

Tus vékonyan farkinca nélkül

Fehér szemceruza

Szempilla spirál

Labello

Azért használok ennyit mert a bőröm csúnya,a bronzosítóval kicsit keskenyítem az arcom.Szemöldököm meg szempillem szinte meg nincs annyira szőke,de a hajam barna

2017. júl. 27. 12:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%
#10 szerintem azért nem érzi jól magát mert csúnya a bőre, ez nem önbizalom probléma, ez szimplán az hogy nem szeretné mutogatni a ragyás/pattanásos/aknés arcát ha nem muszáj, ennyi erővel annak a nőnek is önbizalomhiánya van aki hosszúnadrágot vesz az össze-vissza viszeres, véraláfutásos lábára.
2017. júl. 28. 17:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Na, én a te korodban keztdtem, lerohadt a fejem, akkor is önbizalomhiányom volt, mostr meg már végképp, el is megyek statisztának a walking deadbe, amúgy a föld alá költözök a patkányok közé, és vagyonközösséget szervezek azokkal, akik sokat sminkeltek, várlak téged is....

:DDDD

Viccet félretéve, szerintem nem sok, amíg ügyelsz arra, hogy minőségi termékeket használsz, és ügyelsz az arcápolásra, addig nincs probléma. Viszont ha csúnya a bőröd, akkor inkább használj BB krémet, vagy színezett hidratálókrémet! Vagy ami olcsóbb megoldás, hogy ha van eleve hidratálókrémed, akkor azt elkevered korrektorral/alapozóval, és így kisebb lesz a fedése, de legalább enyhébb, és ápolja is a bőrödet.

Esetleg az 5 lépéses koreai arcápolást ajánlom, nem is feltétlenül kellenek hozzá nagyon extra és drága termékek, én természetes dolgokat használok, néha házi készítésű dolgokat, és csodát tesz az arcbőrömmel :)

Bármit is viselsz, viseld bátran, és úgy, hogy jól érezd magad ^^

2017. júl. 28. 17:46
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
#11, honnan tudod mennyire csúnya a bőre? Simán lehet, hogy nem annyira durva, csak azt gondolja. Tinédzserként az ember gyakran gondolja, hogy ő a legcsúnyább a világon, akkor is, ha nincs így. Mindettől függetlenül szerintem baj van, ha egy 13 éves kislány nem mer kimenni otthonról természetesen. Sajnos a média hatása ez is, így nem őt hibáztatom. 13 éves fiúk ki mernek menni smink nélkül, mi a különbség? Annyi, hogy a fiúkon nincs nyomás, hogy sminkeljenek. Pedig nekik sincs alapból szebb bőrük.
2017. júl. 28. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!