Mivel fessem a szemöldököm?
Figyelt kérdés
Közepesen sötét barna hajam van, a szemöldököm viszont elég ritka. Formára szedem, de szerencsére nem kell sokat. Szeretném festeni a szemöldököm, de úgy hogy annyira ne legyen szembetűnő a változás, és viszonylag tartósan. Milyen terméket tudnátok ajánlani(por, ceruza stb.), amivel meg tudom azt csinálni, hogy ne legyen annyira sötét, és kitartson egész nap (suliba). Vélemények? Tapasztalat? Illetve hogy válasszam ki a legmegfelelőbb színt?2017. júl. 28. 22:32
1/3 anonim válasza:
Szia! A legjobb, legegyszerűbb, legtartósabb a henna! ;)
Lehet fekete és barna szemöldök hennát venni pl fodrászkellékesben vagy ilyesmi kozmetikai boltokban.
Nekem bevàllt! És nem kell minden nap foglalkozni vele, simán érheti víz stb stb. 2-3 hetenként festem újra, vígan megvagyok vele ;)
Remélem segítettem!
20/L
3/3 anonim válasza:
Kérdező sajnos a szemöldököm nekem is szőke és ritkàs a hajam pedig barna...én eddig szemöldök port hasznàltam, de nem tetszik ahogy megcsinálom magamnak. Én holnap megyek kozmetikushoz aki befesti...kivàncsi leszek meddig bírja majd írok véleményt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!