Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik műkörmöt csináltassak?

Melyik műkörmöt csináltassak?

Figyelt kérdés

én ilyenre gondoltam:(a kéket én csináltam :D) [link]

vagy ez csak a rózsaszín helyett lenne a kék: [link]

2010. máj. 22. 18:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

az elsővel az a baj, hogy nincs formája, és nagyon vastag, nagyon sok zselé van rajta (természet ellenes) De a mintával semmi gond.

A 2. jó lenne csak rossz szinek vannak használva, csak "tompa" színek vannak használva, nincs egyik szín se kihangsúlyozva. Vagy a rózsaszín helyett erősebbet kellett volna, vagy a lakkozást kellett volna erősebb színnel.

Inkább legyen valakinek igényes műkörme, mint, hogy körömlakkozza a sajátját (nem ezzel van a baj), és állandóan a fele le legyen pattogva a körméről. Na ez az igénytelenség!!! egy műkörmös

2010. máj. 25. 14:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Az első az gyönyörű! Nem is tudom,hogy akinek az tetszik,hogy tetszhet a másik:) de persze az ízlések ennyire kiszámíthatatlanok. Szóval Én 100%ban az elsőre szavazok!
2010. máj. 25. 15:28
 13/17 anonim ***** válasza:

szija

ez elsőt :) nagyon szép szerintem...

nem olyan durva,de divatos...

szerintem az tökéletes... ;)) :D

talán egy kicsit lehet kerekebb ;) :D

2010. máj. 25. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Jujj ilyet én is akarok :O:O:O nagyon gyönyörűű mind2 de az első nekem is jobban tetszik :)
2010. máj. 25. 16:52
 15/17 anonim ***** válasza:

nekem egyik se teccik. ízléstelen

[link]

2010. máj. 25. 19:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Előzö vagyok. szerintem az olyan kis szép *.*
2010. máj. 25. 19:22
 17/17 A kérdező kommentje:

az első formája nekem sem tetszik. A másodikon meg tényleg elég halványak a színek :)

19:21- Az a kép amit linkeltél nem tetszik, de ízlések és pofonok...

14:46- igen, azzal. Ki is írtam,hogy én csináltam...csak, hogy eltudjátok képzelni milyen lenne kékkel :D mert kéket akarok a rózsaszín helyett.

2010. máj. 25. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!