Melyik műkörmöt csináltassak?
én ilyenre gondoltam:(a kéket én csináltam :D) [link]
vagy ez csak a rózsaszín helyett lenne a kék: [link]
az elsővel az a baj, hogy nincs formája, és nagyon vastag, nagyon sok zselé van rajta (természet ellenes) De a mintával semmi gond.
A 2. jó lenne csak rossz szinek vannak használva, csak "tompa" színek vannak használva, nincs egyik szín se kihangsúlyozva. Vagy a rózsaszín helyett erősebbet kellett volna, vagy a lakkozást kellett volna erősebb színnel.
Inkább legyen valakinek igényes műkörme, mint, hogy körömlakkozza a sajátját (nem ezzel van a baj), és állandóan a fele le legyen pattogva a körméről. Na ez az igénytelenség!!! egy műkörmös
szija
ez elsőt :) nagyon szép szerintem...
nem olyan durva,de divatos...
szerintem az tökéletes... ;)) :D
talán egy kicsit lehet kerekebb ;) :D
az első formája nekem sem tetszik. A másodikon meg tényleg elég halványak a színek :)
19:21- Az a kép amit linkeltél nem tetszik, de ízlések és pofonok...
14:46- igen, azzal. Ki is írtam,hogy én csináltam...csak, hogy eltudjátok képzelni milyen lenne kékkel :D mert kéket akarok a rózsaszín helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!