Milyen műkörmöt csináltassak?
Figyelt kérdés
bérmálkozásra szeretnék valami kékeset!kockát... ha van ötletek írjatok v link.2010. máj. 15. 12:25
1/14 anonim válasza:
szerintem bérmálkozásra nem illik csicsásat csinálni, ha nagyon akarsz (bár 14 évesen sztem túl korai) akkor sima francia manikűrt csináltass, az ápoltságot tükröz és nincs olyan mű hatása
3/14 A kérdező kommentje:
de nem én leszek a bérmálkozó :D én csak vendég leszek..16/L
2010. máj. 15. 12:42
4/14 anonim válasza:
jahj bocsi, akkor mindjárt más, ettől függetlenül én a franciára szavazok, de gondolom a kéket akarsz, akkor olya is lesz ;)
5/14 A kérdező kommentje:
semmi baj :) valami egyszerűt akarok amiben van egy kis kék!
2010. máj. 15. 12:47
8/14 anonim válasza:
kék...hát szerintem bérmálkozásra inkább franci vagy valami egyszerű:O én ballagásra franciát csináltatok...de nem műköröm csak simán. és szerintem neked is olyan kellene. (L)
9/14 anonim válasza:
Akkor kék francia:) egyszerű mégis nagyszerű,és van benne kék is!
10/14 A kérdező kommentje:
de nem én leszek a bérmálkozó, csak vendég leszek. Akkor meg miért kell francia?
2010. máj. 18. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!