Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Engednétek a lassan 16 éves...

Engednétek a lassan 16 éves lányotoknak az industrial piercinget?

Figyelt kérdés
2017. júl. 22. 21:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Akik szerint az industrial nem feltűnő, meg csak úgy ki-be lehet rakosgatni, azok láttak már ilyet? Industrialnál akár egy év is lehet a gyógyulási idő
2017. júl. 23. 00:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem engedném.
2017. júl. 23. 05:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Elmegy diákmunkára, megkeresi rá a pénzt, és már kérem is neki az időpontot.

Az ő teste, az ő döntése, de a pénzt keresse meg rá.

2017. júl. 23. 14:35
 14/17 Metionin ***** válasza:
100%
Az industrial fülben van, tehát a suliban el tudja takarni a hajával ha olyan a suli, hogy szólnak. Én megengedném ha magának keresné meg a rávalót, illetve ajándék helyett megcsináltatnám neki a 16. szülinapjára (amúgy én úgy tudom hogy 16-tól teszik be szülői engedéllyel). Egy arcon található piercingnél még azt mondanám, hogy várjon amíg végez a suliban, de egy fülben lévő szerintem mehet 16 évesen is.
2017. júl. 23. 17:08
 15/17 anonim ***** válasza:
megengedném, nekem 17 évesen lett industrialom viszont ez NEM egy "ha nem tetszik nekik suliba kiveszi" piercing, az első 2 hónapban ha véletlenül belekaptam vagy megtoltam azt hittem ott csinálom össze magam a fájdalomtól.
2017. júl. 24. 14:26
 16/17 anonim válasza:
iskolán kívül megengedném neki. minél jobban tiltunk valamit annál jobban akarja majd és úgy is meg fogja tenni. de így lehet hogy csak egyet akar, ha tiltják neki akkor lehet hogy többet . tapasztalat !
2017. aug. 4. 09:38
 17/17 anonim válasza:

Ha szeretné, akkor igen. Pont abban a korban van, amikor nagyon meghatározó a szülői tiltás vagy engedékenység.

Ráadásul az industrial nem is olyan dúrva, mint mondjuk egy fültágító, lehet nagyon szép és ízléses. Az egyetlen baj, hogy nagyon lassan gyógyul 6- 12 hónap, van akinek még több, a tesi órákon kész rémálom arról nem is beszélve, hogy legalább négy hónapig nem alhat majd azon a felén, ahol az industrial van.

Mások véleménye (főleg a negítv) meg ne érdekeljen, mert mindenkinek csak a neten nagy a szája, a valóságban semmit nem mondanak, max furán néznek, de a legtöbb embernek bejön.

Én a helyeben megengedném a gyerekednek, mert amúgy meg az engedélyed nélkül csinálja meg, az meg rosszabb.

17/L

2017. aug. 17. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!