Ti engednétek a13 éves lányotoknak?
Nem sokára lesz egy esküvő a családban .Ő is koszorús lány lesz egyforma ruha cipő stb.
Hát nem tudom ezt a cipőt megengednétek alanyotoknak hogy viselje?
esküvőre meg,nyilván hétköznapokra nem. Kis sarka van,egyáltalán nem magas. Mint irtad mindenkin ilyen lesz hisz egyforma ruhájuk cipőjük lesz.
Semmi kivetni valót nem látok benne esküvőre.
Ne engedd neki, hát hogy képzelik el . Csak ilyet engedj neki.
Szerintem nyugodtan. Csak ezt a piros színt kéne hanyagolni. Inkább valami nude/krém színű legyen. A piros cipő csak egy bizonyos életkor felett mutat jól.
Én is voltam ennyi idősen 2 esküvőn is koszorúslány, de nekem pl 8 centis volt a cipőm(amit anyával vettem együtt, de direkt kellett a magassarkú, a ruha miatt).
Cipőt akar hordani? Verd el, vond meg a zsebpénzét, zárd a szobájába de figyelj rá, hogy előtte vedd el a mobiljàt/laptopját/tabletjét/tévéjét mindent amivel szórakozhaty. Mégis mit képzel, hogy TIZENHÁROM évesen van pofája cipőt hordani.
Gyerekként és most felnőttként sem értettem az agyhalott "mert én azt mondtam" típusú szabályokat. Ezt sem értem. Ez egy cipő b457od, nem egy tanga+combfix+övvastagságú miniszoknya kombó, noha 13 évesen már az sem elrugaszkodott, ahogy mostanában körbenézek. Az agyam megàll komolyan.
Én 14 évesen 15cm magassarkút is hordtam hétköznapokra is.
16 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!