Egy tizenéves csajnak mi legyen a kozmetikumai között?
tizenéves lehet 13-14 vagy 18-19 éves is,és különbséget tennék!
Ha 16 alatt vagy,akkor szempillaspiràl,szàjfény és egyy szemceruza elég(alapozot ne,mert még a böröd fiatal,és csak tönkretennéd!
Szemhéjfesték se kell,csak ha buliba mész,az is elég egy szolidabb szin.
Krémek:
Szerintem egy jobb arclemoso,meg egy sima nivea krém elég,vagy a testàpolo még ami fontos.
Izzadsàggàtlo,esetleg egy àtlàtszo körömerösitö lakk.
Egy egyszerü friss parfüm.a téli idöszakra meg ajakbalzsam(labello)
Ha 16 év feletti vagy,szerintem akkor se kell ezektöl nagyobb tulzàsokba esni:)
Ennyit a Paris Hilton sarokról, és most a helyes válasz:
Semmi.
Màr elnézöst kérek,de nem Paris Hilton sarokhoz hasonlithato a vàlaszom.
Lehet te semmit sem hasznàltàl,de ugy gondolom,hogy egy izzadsàggàtlo,testàpolo,meg ajakbalzsam,illetve körömerösitö nem éppen Paris Hiltont jelképezi,inkàbb az àpoltsàgot.
A sminkkel kapcsolatban,kiemeltem,hogy ne hasznàljon alapozot,a böre még fiatal,de ha màr hasznàlni akar,akkor szerintem egy szolid szàjfény,meg egy szempillaspiràl nem tulzàs.
alap:
- arclemosó
- tonik
- arckrém
- szőlőzsír
- esetleg pattanás ellei zselé (ha pattanásos vagy)
- dezodor
- átlátszó körömllakk
(első válaszoló után szabadon)
ha rendezvényre mész (színház, eskübő)
- ha bőrhibáid vannak: alapozó (ha pannatásos akkor zsírszabályozó alapozó, mert az nem bántja a pattanásokat sem a pórusokat)
- szájfény
- ha színpadon vagy (pl tánckar/színjátszó/kórus) emeld ki a szemed szemceruzával
(és én se gondolnám, hogy az ápoltság paris Hiltonos lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!