Lányok! Főleg a tizenéves kategória, mit gondoltok?
le leszek hurrogva, de egy pasi ne borotválja magát sehol sem. még a hónalját sem...szerintem
19L
Szerintem sem...
Jó, hónalj mehet, lehet, hogy úgy könnyebb neked egy nyrái napon, de a többit minek ? Csak a karod meg a lábad ne borotváld, könyörgöm !
16/l
először is köszi a válaszokat :D
a lábam és a karom semmi pénzér nem borotválnám le (na jó, ha hetekig nem kéne társaságba mennem egy pár misiér bevállalnám :D) :) a hónaljamat azért, mert eléggé izzadós vagyok, és ott lent is, + ha rám jön a kangörcs elég zavaró :D főleg hogy nem túl méretes és ha hosszúra nőne a szőr... :D
Hát ugyan a 20elején vagyok, de talán beleférek a képbe. Max hónalj. Intim területen max kurtítsd a szőrt, de a tök csupasz szerintem groteszk látvány, és nem ezen múlik a méret, az szőrben is ugyanakkora. xD
Ja meg arc, de semmi mást, azért tartsuk meg a nagy nehezen kialakult nemiségi kérdéseket, lassan tényleg nem lehet megkplönböztetni egy lányt és egy fiút a korosztályodból, ami azért nem túl nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!