Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok, ti miért sminkeltek?

Csajok, ti miért sminkeltek?

Figyelt kérdés

Én nem szoktam sose kb, max csak szemcerka nèha nèha.

Sajnálom rá a pénzt és sok dolgot kéne venni...

Szerintem felesleges sminkelni, maximum ünnepre.

Kiváncsi vagyok, hogy ti miért sminkeltek :)

2017. júl. 13. 17:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is azért mert akarok, jól mondja az első válaszoló.

Meg mert aki vagyok a sminkkel tudom kihangsúlyozni, megformálni. Nem érdekel ki mit mond, nekem van egy saját egyéniségem aki én vagyok: szeretem a sötét rúzst és nagy szemeket...

2017. júl. 13. 21:13
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

azt azért nem mondanám, hogy olyan sokba kerül. először amikor megveszel több mindent, akkor persze hogy ki kell rá adni. de azután lassan fogynak el azért a dolgok, nem is egyszerre, szóval csak pótolni kell. nyilván ha tetszik ez, érdekel, akkor meg nem sajnálod rá a pénzt. én pl bulizásra, piára sajnálom, mert az nem érdekel. mások meg imádnak bulizni menni.

nem is sok idő, ha már ügyes vagy. hétköznapra amúgy sem szokott kb senki durva sminket csinálni, csak ilyen egyszerűbbeket.

nyilván szebbnek látom magam sminkben. anélkül sincs bajom vele, de nyilván szebb vagyok úgy. mindenki szeretne szép lenni.

szerintem ez az egyik legjobb abban, hogy lány vagyok. sokféleképpen nézhetek ki, sokféle stílusban ki tudok nézni. pl a hajamat is festettem már több színre, mert nekem ez érdekes, tetszik.

2017. júl. 13. 22:40
 13/23 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem tart sokáig,max ha kezdő vagy. De egy átlagos nő aki sminkel, már 5-10 perc alatt össze tudja dobni. Drágának sem mondanám,az évek során az ember kitapasztalja hogy melyek az olcsóbb,mégis jó termékek. Hiszen attól hogy valamin ott virít a Maxfactor logó még nem biztos hogy mindenkinek bejön,vagy hogy épp elviseli-e a bőre.

És az hogy mennyi sminkre van szükség,az egyénfüggő. Nem használ mindenki full alapozós-kontúrozós vakolatot,van aki megelégszik egy alapozó-tusvonal kombóval :)

2017. júl. 13. 23:33
 14/23 anonim válasza:
En pl azert mert make up freak vagyok. Imadom sminkelni, nem feltetlenul azert hogy masok szepnek tartsanak mer tpont lesz*rom mit gondolnak masok. Ezzel ki tudom fejezni magam, pl hogy milyen kedvem van plusz a viselkedesemet is kicsit meghatarozza. Suliba csak 5 percet sminkelek, azt is csak azert mert iszonyat halvany a szemoldokom, es nem megyek utcara anelkul hogy ki ne festenem a szemoldokom.
2017. júl. 14. 00:18
 15/23 anonim ***** válasza:

Mert smink nélkül jellegtelen tejföl képem van. :) Vöröses hajú, halvány bőrű vagyok, és a természet kb. annyi szemöldökkel ajándékozott meg, mint amennyi talu van a békán. Az meg szerintem ijesztő, hogy valakinek nincs szemöldöke. Mindig azok az elrettentő képek jutnak eszembe a smink nélküli magamról, mint amikor a sztárokról lőnek egy előnytelen smink nélüli fotót, és mutogatják a pletykamagazinokban.

Azért nem viszem túlzásba, szemhéjfesték az aznapi pólommal hasonló színben, a szemöldököm és a szemhéjam felső részét a szempillák tövében kihúzom, plusz szempillaspirál, mindösszesen 3 perc reggelente.

2017. júl. 14. 10:42
 16/23 anonim ***** válasza:
Mert szépnek érzem magam tőle, és imádom a sminkelés folyamatát is.
2017. júl. 14. 22:10
 17/23 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Mert jól esik, és szeretem csinálni.

Reggel kikapcsol. Felkenem a sminket, közben kortyolgatom a kávémat, zenét hallgatok, segít ráhangolódni a napra.

2017. júl. 15. 10:24
 18/23 anonim ***** válasza:
Max. negyed óra, de abban az esetben, ha a tus elfolyik, rosszul csináltam mindent, stb. Ha megyek valahova, és kicsit extrémebb, akkor is 20 perc-félóra. Nem sok idő.
2017. júl. 15. 19:30
 19/23 anonim ***** válasza:

azért, mert máshogy nézek ki, mint smink nélkül.

többet vagyok egyébként smink nélkül, mint vele. néha korrektorral bepöttyözöm a t-vonalam. néha szemcerkázok vagy folyékony szemhéjfestéket használok. és többnyire, ha épp olyan időszakom van, rúzsozom a szám. ilyenkor általában a szemem érintetlen marad.

ez így nem fáradság, és tényleg más, megjegyzik mások is.

2017. júl. 15. 20:16
 20/23 anonim ***** válasza:
az árról meg annyit, hogy a szemcerkám kb 900 ft volt, a szájcerkám 700, a rúzsom 700, a korrektorom korábban 700, most ki akartam próbálni valami nagyon ígéreteset, 2300 volt. nem kell őket párhavonta sem újratölteni. ennyit simán el lehet verni magazinra, lottóra, kólára, buszjegyre...
2017. júl. 15. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!