Csajok, akik mindennap sminkeltek! Strand előtt milyen sminket csináltok magatoknak?
ha tudom, hogy oda megyek csak, semmilyent. ha előtte van más program is (pl. mozi, kaja, vagy valami), akkor csak szemcerka meg spirál, és viszek lemosót, lemosom
amúgy ÉN ha tudom, hogy strand lesz, tök mindegy, mi van előtte, nem sminkelek. ha strand után van más program, akkor max viszek sminkcuccot, de nem feltétlen...
Köszi szépen :)
Én is hasonló képp vagyok vele, de a napokban több lányt láttam, akik full sminkel "pancsikolnak"
Mindennap sminkelek,de strandra maximum(!) egy megbízható(!)vízálló szempillaspirált teszek fel,amit már leteszteltem,hogy mint ahogy már előttem írták ne legyek 'pandamaci foltos':)
És szintén úgy vagyok,mint a többiek ha utána megyek valahova,viszek sminket és a strandolás végén kisminkelem magam:)
Köszi a válaszokat csajok! :)
Én is használok szempillaspirált mindig a világ pilláim miatt. De a 'pandamaci' efekt tényleg gáz XD
Én csak vízálló szempillaspirált használok és naptejet kenek az arcomra. Nem egészséges sminkkel napozni, tönkreteszed vele a bőröd.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!