Pofátlanság lenne pénzt kérnem? Mit csináljak, ha a finom célzásokat nem értik?
Rengeteg sminktermékem van és jól is sminkelek (sminkes barátnőm tanított, nagyon sok videót is nézek ilyen témában). Még ősszel megkért a nagynéném, hogy sminkeljem már ki, amit szívesen megcsináltam. Mert most is van, hogy néha-néha itt készülődünk buli előtt a barátnőimmel és aki nem olyan ügyes, azt kisminkelem.
De a nagynéném és a lányai már túlzásba viszik, úgy érzem... Szilveszterkor pl. mind a hárman jöttek, hogy "jaj csináljam már meg az arcukat", meg most is a nagyobb lánya szólt, hogy a szalagavatómra sminkeljem ki. De mondtam, hogy én aznap egész nap készülődök, rohangálok a fodrásztól a sminkre, itt lesznek a külföldi rokonaink is, szóval erre nem lesz időm. Erre mondja, hogy neki korán reggel is jó lesz, nem muszáj délután/este.
De Ő pl. mondta is, hogy ezután csak engem kér meg sminkelésre, mert az ő kozmetikusa drogériás termékeket használ és azok az én dolgaim közelébe sem érnek. Én eléggé márkás dolgokat használok, amikre vigyázok, meg tényleg sokáig elég... De akkor nem, ha rajtam kívül még 3 ember használja. Múlt hétvégén is az egyikőjük elvitte az egyik rúzsomat, hogyha lekopna az este alatt, újra tudja kenni. Másnap meg ír, hogy letörte a rúzst...
Panaszkodtam ma erről az egyik barátnőmnek és ő mondta, hogy akkor kérjek tőlük pénzt a sminkelésre, mert elég pofátlan dolog hetente kb csak ezért írni/felhívni. De ugye nem vagyok azért profi, tudják, hogy pénz szűkében sem vagyok, hiszen anyáék megvesznek mindent, amit kitalálok. De már úgy érzem, hogy totál kihasználnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!