Miket kell beszereznem ahoz hogy otthon tippes műkörmöt tudjak feltenni magamnak?
A tippes műköröm elavult, nem használja már szinte senki, max aki nem tud építeni.
Én nem ajánlom,hogy belevágj otthon,főleg nem a tippesbe.. Nagy károkat tudsz okozni magadnk+ nem is lesz olcsó, mire mindent beszerzel,ott vagy,hogy abból a pénzből 1 évig járhatnál körmöshöz.
Ha rám hallgatsz,akkor max otthoni gél lakk szettet veszel.
Azt egyszerűbb elkészíteni és valószínű esztétikusabb is lesz,mint a házilag barkácsolt tippes köröm..
És kevesebb kárt tudsz tenni a körmeidben.
Ami kell az otthoni gél lakkhoz:
-uv lámpa
-nail prep
-gombásodást megelőző ecsetelő folyadék(olyan üvegben lesz,mint a nail prep)
-savmentes primer
-fertőtlenítő(eszköz és kézre is külön)
-portalanító kefe
-buffer
-reszelő
-narancsfa pálca
-alaplakk
-színek
-fedőlakk
-fixáló folyadék
-szálmentes törlő
Ez így a nagyon minimum ami kell. Ha rám hallgatsz,akkor alaplakknál és fedőnél egy minőségibbet veszel. Színeknél nekem beváltak a kevésbé márkás termékek is.
De a tippes dolgot tényleg felejtsd el, láttam már sok ilyen otthon készültet és nem is volt tartós,csúnya is lett és még a körmöt is elreszelte.. Inkább gél lakk, azt egyszerűbb szerintem, nem sokkal bonyolultabb a hagyományos lakkozásnál. Ha megfelelően csinálod,akkor a körmöd egyáltalán nem vékonyodik el, simán megnöveszted gél lakk alatt hosszúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!