Otthon szoktam gyúrni, kezdő vagyok, milyen felszerelést kéne még beszereznem?
Eloször is mit takar a valami más hus? Reggelire meg zabpelyhet este pedig turot kéne enni
Nekem egy kombinált gépem van fekpad 30 fok tol -8 fokig donthetö egy csiga és egy kombinált lábgép ez volt 60k ha rohadt sok pénzed van és nem fogod abba hagyni akkor ilyesmiket kene beszerezni guggolo álvány huzodzkodo tolodoszkodo egy edzopad keresztcsiga ez ugy 250 ezer az egész és kb minden van ami egy rendes terembe
A gépek általában szarok, eléggé nyírják az ízületeket, a jó gépek meg bszott drágák, és azok is max. kiegészítésnek jók. Egyedül egy hátcsigát lenne értelme venni, meg ahhoz fogantyúkat, rúdat stb. De leginkább annak lenne értelme, ha fekpadot és guggolóállványt vennél és megtanulnád HELYESEN kivitelezni az alapgyakorlatokat (ez fontos lépés, sokan kihagyják:). Azokat ki lehet egészítő kézi súlyzós gyakorlatokkal. De így kb. 5 évig nem lesz szükséged gépekre.
A hús jó, de önmagában nem elég, kell szénhidrát ha nőni akarsz. Természetesen komplex források, gabonák. Mellé zöldség a rost miatt. Nem lehet megmondani, hogy mennyi kell. Iránymutatásnak szokták mondani, hogy 3-5g/tskg, de ez csak arra jó, hogy elindulj, azt úgyis te látod, hogy mennyivel fejlődsz és mennyivel zsírosodsz.
Ahhoz, hogy mindenre tudj edzeni, kell egy kétkezes rúd, egy guggolóállvány, és ennyi. A helyedben eladnám az egykezeseket és a padot, majd vennék az árából guggolóállványt. Tudom, fekvenyomás... tökéletesen kiválthatod súllyal tolódzkodással, toódzkodót meg ingyen építesz magadnak otthon, ha érdekel, küldök képet az enyémről.
Amit csinálnod kell: guggolás, felhúzás, tolódzkodás, húzódzkodás, evezés, fej fölé nyomás. Egyik nap csinálsz mondjuk guggolást, tolódzkodás, húzódzkodást, másik nap meg felhúzást, fej fölé nyomást, evezést. Ezt megcsinálod hétfőn-kedden, és csütörtök-pénteken, már is megvagy. Nem kell semmi idióta keresztcsiga, meg kombinált baromság, amit az első írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!