Jelenleg milyen parfümöt használsz?
Figyelt kérdés
Plusz még az is a kérdés része, hogy amit használsz, az e jelenleg a kedvenced is, vagy csak azért használod, mert nem volt másik? :)
(Kort és nemet is)
2010. ápr. 30. 08:34
11/35 anonim válasza:
mess-fly high, van egy armanim, egy kenzom és givency-extra vagance
mindet imádom
12/35 A kérdező kommentje:
Armanim nekem is volt, a Code, nagyon szerettem azt is:)
2010. ápr. 30. 10:35
13/35 anonim válasza:
Puma Jamaica (citromsárga) a kedvenc, bár magamon már néha nem is érzem. S most nemrég kaptam egy Gabriela Sabatini Ocean sun-t. Még nem próbáltam, de tetszik az illata.
15/35 anonim válasza:
Bvlgari-Omnia jelenleg,de nem ez a kedvenc.Givenchy Ange ou Demon Le Secret parfümbe vagyok szerelmes már egy jó ideje.Majd egyszer megveszem az tuti:)
16/35 anonim válasza:
Calvin Klein - Euphoria
imádom :))
17/35 anonim válasza:
nekem is volt Puma-Jamaicam azt is szerettem nagyon, de most Puma-Free flowing-om van és szerintem tökre illik hozzám nagyon szeretem:)
16/L
18/35 anonim válasza:
Kérdező nem vagy véletlenül zalai?:D
20/35 A kérdező kommentje:
Nem, Siófoki vagyok :)
2010. ápr. 30. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!