Jelenleg milyen parfümöt használsz?
Plusz még az is a kérdés része, hogy amit használsz, az e jelenleg a kedvenced is, vagy csak azért használod, mert nem volt másik? :)
(Kort és nemet is)
Ezt nemmondod???!!! És is pontosan ezt használom, és Imádom! :)
Mindenki kérdezgeti, h mi ez a jó vattacukor illat, és meglepődnek mikor azt mondom h a parfümöm :)
Bár én már annyira nem is érzem magamon, csak inkább mások :) 22/L
Jelenleg ezeket használom: Kenzo-Le Monde est beau (ez az örök kedvenc), rózsaszín Ed Hardy, G. Sabatini- Daylight,Avon- Little black dress (nem szeretem az avonos parfümöket,de ezt kimondottan egyedinek tartom). Nagyon szeretem még a Nina Ricci-Nina parfümöt, ebből sajnos most nincs itthon.
26/L
imádom, és jelenleg ezeket használom:
-emporio armani remix (világoslila)♥
-halloween kiss♥
13/L
Akárki annak tartaná, én akkor is ezt használnám :)
Amúgy én az ilyen édes parfümöket imádom, egyet kaptam még Olaszországból, a neve Toffee, és eper illatú, és annyira szerettem volna egyet, de egyszerűen sehol nem gyártják, nem is hallottak róla...:S
És azért örülök ennyire h létezik ilyen fincsi illatú parfüm is :)
De egyébként én eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptam :)
Meg most azért tök kíváncsi lennék rád 22/L/PinkSugarTestvér :)
Illetve pontosabban arra, hogy milyen "típusú" csajok használnak ilyet még rajtam kívül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!