Fontosnak tartod a parfümök használatát és milyen parfümöt használsz illetve milyenek vannak neked?
Ha parfümöt szeretnél vásárolni meg kell tanulnod, jót vagy semmit!
Vehetsz te 75ml-es 2000Ft-os vackot amit ha magadra fújsz 2 perc múlva senki nem érzi rajtad...meg vehetsz kisebbet, de jobbat, igaz drágábban...
Nekem fontos, hogy egész nap jó illatom legyen... amúgy parfüm bolond vagyok... van jó, jobb legjobb
Paris Hilton összes, Playboy pink, Ed Hardy, Escada Magnetism,Escada Sunset :) ebből is sok, Versace, D&G, Victoria B., Bruno B., de a kedvencem a Flora by Gucci, és a Chanel No.5. Ja és Hello Kitty :)
Fontos, mert a parfum ad egy bizonyos " magabiztossàgot" a viselojének, elmész valaki mellett, megjegyez az illatod alapjàn, én személy szerint meztelennek érzem magam nélkule :)
Valaki irta elottem, hogy nem érdemes mindenféle vacak parfumot venni, ebben részben egyetértek- hamisitvànyokat, bovlit nem. Ha valaki 1500 ft os parfumot hord, de finom illatut, ugyanolyan vonzo hatàst ér el vele, mintha egy tobb tizezres Serge Lutens -t viselne.
Mondanom sem kell, imàdom oket,hogy vàlaszoljak neked, kipakoltam magam elé amik itthon vannak, ezeket vettem, vagy kaptam: Maroussia (a gyàrto neve Slava Zaitsev- ez érdekes parfum, eloszor ocska kis piaci locsolokolninek tunik, de ahogy megszelidul az illata, isteni finommà vàlik, mély, buja illat), Yves Rocher- fanatikus vagyok, igy ebbol a màrkàbol van itthon: Comme une évidence, So Elixir, Ode à l'amour, Yria, akkor van Avon Bond girl-om, Escada: Ocean Lounge ( ezt Dània és Norvégia kozott vettem, egy hajon, szép emlék), Escada: Marine Groove ( ez az uj, idei nyàri illatuk), Burberry: London,Lolita Lepicka: Si Lolita ( nagyon szeretem ezt a kissé szemtelen, eloszor nagyon fuszeres, borsos illatot ami késobb iszonyat finommà vàlik), meg Jean-Paul Gautier : Ma Dame, ez egy pici 30 millis csak, pedig ez àll a legkozelebb hozzàm :)
fontosnak tartom mert engem pl sokan a parfümről azonosítanak be...:)
Hétköznap:victoria BEckham,Buliba PAris Hilton,Ünnepkor Moshino(ez a kedvencem mert nem sok emberen éreztem eddig.)Nyárra még nem kerestem de szerintem Nina R.
Én is fontosnak tartom.Kifejezi az egyéniséget.
Nekem Dior Addict,Lancome Hipnose és Bulgari II van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!