Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fontosnak tartod a parfümök...

Fontosnak tartod a parfümök használatát és milyen parfümöt használsz illetve milyenek vannak neked?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 19:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Fontosnak tartom, mert jó kedvem lesz tőlük :)

És szeretem ha másoknak bejön a parfümöm és esetleg meg is dicsérik.

Calvin Klein parfümöt használok most, illetve egy avonost. Az avon nem valami tartós és nem is tetszik annyira ezért azt kevésbé fontos alkalmakhoz szoktam kiválasztani.

Van még egy pár de a legtöbb avonos, oriflames, vagy az olcsóbb adidas. Ezek is elmennek, de azt hiszem inkább spórolok és márkásabbat veszek, mert tényleg tovább tart és sokkal jobb az illata.

2010. márc. 11. 11:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Fontosnak tartom én is. :) Van pár de a kedvencem Puma-I am Going és Mexx-Pure Life nahmeg Naomi Campbell illatait is szeretem :) Tartósak és sokszor dícsérik is :D
2010. márc. 11. 14:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Én azért használok parfümöt, mert szeretem :D

Nem a márkát nézem, a névtelen parfümök, amik 1-2ezer ft-osak, azok is vannak bőven olyan jók.... Mindenki gondol amit akar. :D

Egyetlen márkás sz*rnál se láttam pl eperillatú parfümöt, ami nekem a kedvencem. :D

2010. márc. 11. 17:04
 14/16 anonim ***** válasza:

fontosnak tartom, mert jó érzés illatozni :D Én nem használok drága parfümöt: Adidas free emotion valami 3 vagy 4000 ft volt, és nagyon jó, friss, fiatalos illata van!

Amúgy kedves kérdező melyik az a barackos mangós olcsó fajta amit említettél? Érdekelne a dolog ;)

2010. márc. 11. 18:38
 15/16 A kérdező kommentje:
Az az olcsó: Fabio Verso-Ocean fun:D Tescoba lehet venni és 1300 ft;)Szerintem isteni és sokáig kitart!=]
2010. márc. 11. 19:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Britney Spears: Fantasy
2010. márc. 14. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!