Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Akupunktúrás pontok miatt nem...

Akupunktúrás pontok miatt nem lehet fülbevalóm. (? )

Figyelt kérdés
Szeretnék egy karika fülbevalót a fülem felső részén de anyukám nem engedi, mert nem akarja hogy eltaláljanak egy akupunktúrás pontot és esetleg valami bajom legyen belőle. Mennyi az esélye hogy eltalálnak egyet? Vagy ez hülyeség?
2010. ápr. 28. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

hát, ahova a fülbevalót szúrják, [az elsőt] ott a látás pontja van, szóval maximum a látásod fog JAVULNI. Állítólag a kalózoknak is ezért volt fülbevalójuk, hogy jobban lássanak. ^^

am. ha nyomnak egy akupunktúrás pontot, akkor az a terület fokozottan működik majd.

2010. ápr. 28. 18:33
 2/3 anonim válasza:
Nagyon sokan lyukasztottak már és nem lett semmi bajuk. Miért lenne pont neked?(:
2010. ápr. 28. 18:33
 3/3 anonim válasza:
Nekem tragus piercingem van, ami a fül porcban van, az arcomhoz közel. Ahogy megcsináltattam, rá 1-2 hétre elkezdtem rohamosan ZABÁLNI... Később kiderült, hogy ez az éhség pontja, s anorexiásoknál is alkalmazzák klinikákon. Hát nem mondhtaom, hogy jól jártam, szerintem érdemes utána nézned, hogy mi merre mennyire..
2010. máj. 4. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!