Ha otthon szúrok fülbevalót fent állhat a veszélye h eltalálok egy akupunktúrás pontot vagy mást?
Szerintem nem kéne otthon ezzel próbálkozni.
Megéri megkockáztatni azt, hogy esetleg ilyennel végződjön? [link]
Én a meglévő 6-ból 4 lyukat szúrtam otthon magamnak, ráadásul az egyiket porcba. Egyik sem fertőződött el. A lényeg, hogy minden steril legyen körülötted.
Egyébként a képet, amit a második hozzászóló belinkelt, már láttam egy oldalon, ahol elrontott piercingek vannak fönt. Nem otthoni kontárkodás által.
Nagy baj nem lehet, ahogy előttem is írták ugyanakkora esélye van mintha bárhol máshol lőnék. A lényeg hogy legyen fertőtlenítőd, a tű és a fülbevaló legyen steril, és fertőtlenítsd még naponta egyszer kétszer miután átszúrtad.
Nekem sajna van olyan ismerősöm aki kórházban kötött ki egy otthon szúrt lyukkal, annyira elfertőződött begyulladt a füle, hogy hiába vette ki a fülbevalót, nem bírt meg lenni a fájdalomtól. Kórházban kitakarították, fertőtlenítették, és a lelkére kötötték hogy ilyet többet ne :) Nála alkohol volt a fertőtlenítő, ebben fertőtlenítette a tűt is, ami amúgy egy sima varrótű volt :) Én mondjuk képtelen lennék kiszúrni magamnak, nekem sokkal humánusabbnak tűnt a lövés, ezért a fülemen az összes lyuk 400 forintomba került :)
igen, ugyanannyi az esélye
eddig nekem csak az gyulladt be, amit lövettem, amit meg itthon szúrtunk, semmi baja, pedig érzékeny a fülem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!