Van egy fülbevalóm a porcban, és szeretném kicserélni. Nem lesz rossz?
Ugyanott van nekem is a fülbevaló, mint a képen. Az a helyzet, hogy 9 éve karika van benne, de most szeretném kicserélni egy pontfülbevalóra, csak nem tudom, hogy nem-e lesz rossz. Úgy értem, azért annak hosszú a hátulja, meg rajta van az a kis kapocs is. Ha pl arra az oldalamra fekszem, nem lesz kényelmetlen, nem fog zavarni meg szúrni a fülbevaló hátsó fele?
az enyém pont ugyanott van, 1 hónapos. ha már van itt tapasztalt illető, akkor megkérdezném, hogy mennyi idő után cserélhető? most 5 hetes az enyém.
a cimpámba is lőttek ugyanakkor, azt már cseréltem, de vissza kellett tennem az orvosi fémet mert begyulladt. a fentivel még nem próbálkoztam.
vannak olyan boltok, ahol tudsz venni kifejezetten ide való fülbevalót. a végén apró golyó alakú csavar van, és az nem nyomja a fejedet :)
én pl a sixből vettem olyat, és nem zavar egyáltalán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!