Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Én hallom a hívott felet, de...

Én hallom a hívott felet, de ő semmit. A mikrofonom rossz vagy a hangkártyát kell kicserélni?

Figyelt kérdés

Elég amatőr felhasználó vagyok. Van a gépemen hangkártya és van mikrofonom is (fejhallgatós)de sajnos nem működik, pedig szeretném a skypehez használni.

A hiba ott van hogy én hallom a hivott felet de ő semmit.

Kérem aki tud tanácsot adni mit tegyek nagyon megköszönöm!

2008. jan. 20. 08:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az XP tálcáján, alsó sor, valószínűleg találsz eg ykis hangszóró ikont. Kettőt kattintasz rá, bejön az ablak, Beállítások - Tulajdonságok - Felvételhez - bepipálod a Microphone négyzetet, Ok - megjelenik a hangerőszabályzó, ott is bepipálod a Microphone alatti négyzetet a Kiválasztás előtt, majd Speciális fölre kattintasz és ott bejelölöd az 1 Microphone+20dB boost négyzetet. Utána bezárhatod azt az ablakot és a hangerőszabályzó panelt is. Elvileg ezután működni kell a mikrofonodnak ha jó helyre van bedugva a gépen. Általában a rózsaszín aljzat a hangkártyán és a fejhallgató kábelén is olyan színű a dugó.
2008. jan. 20. 08:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, ennek rengeteg oka lehet, amiben csak egy szakember tud kiigazódni. Nálam pl. pont fordítva van: a hívott fél tisztán hall engem, én viszont nem, és még mindig nem értem én sem, más sem, mi okból.
2008. febr. 15. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!