Ha csináltatok orr és/vagy monroe piercinget akkor azt mennyi ideig kell benne hagyni a szurás után?
Figyelt kérdés
h ne forrjon be ugye.:D és ti melyiket ajánlanátok a két pc közül?
eddig monroe-t akartam de ismerösöm mondta h az orr piercing jobb lenne.. és most nemtudom:)
köszi elöre is
2010. ápr. 28. 14:45
1/1 anonim válasza:
ha vki szúrat egy pc-t akkor általában azért csinálja hogy hosszabb ideig benne legyen! Ez nem olyan mint a fülbevalónál hogy a gyógyot ki kell venni! De ha ki akarod cserélni majd másra akkor azután tedd hogy már begyógyult! nem mondom hogy így se fog fájni, de ki lehet bírni! Nekem orr pc-m van a 2 közül ott csavarost szúrnak csak be és azt rohadt nehéz volt kiszedni először, legalábbis nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!