Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Piercingesek! Ha csináltatok...

Piercingesek! Ha csináltatok egy bogyós ajak piercinget akkor ha olyan kedvem lesz, kivehetem, és lecserélhetem egy karikásra, és váltogathatom? Lehet ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Csináltatni akarok egyet, de nekem mindkettő ugyanúgy tetszik, nem tudok dönteni. Nem értek hozzá, szóval az a kérdés hogy tudom-e a kettőt cserélgetni, ha úgy tartja kedvem, szóval egyik nap ez, másik nap az stb.
2010. ápr. 5. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
ahamm, csak annyi, hogy miután átszúrattad 1 hónapig hagyjad, hogy gyógyulgasson és utána cserélgetheted. Én mindig akkor szoktam berakni karikát amikor elhagyom a bogyót és nem tudok bemenni venni:D de már tanultam a hibámból vettem vagy 5 bogyót és azóta nem hagyom el .xOO
2010. ápr. 5. 22:35
 2/4 A kérdező kommentje:

van ott pé'z ecsém!

köszi :D

2010. ápr. 5. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is szoktam cserélgetni, bár a karika miatt letört a fogamból vagy 2 darab szóval nem ajánlom:D Én inkább csak tüskét meg bogyót cserélgetek mostmár.
2010. ápr. 5. 22:50
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. ápr. 5. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!