Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha piercinget csináltatok 15...

Ha piercinget csináltatok 15 évesen akkor szülöi engedély kell?

Figyelt kérdés

csak mert anyum megengedi meg minden,csak már szülinapomra kaptam volna a köldök pc-t (máj 17)és már nagyon akarom de anyum mostanába nem érrá és minél hamarabb akarom h meg legyen és h gyógyulgasson a strand idöre.. szoval ha beállitok egyedül v. bnöimmel h köldök pc-t akarok akkor megcsinálják vagy kell anyum is?:D

köszi elöre isxd

2010. máj. 20. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, minden normális helyen kell 18 év alatt, aláírni kell papírokat stb. Nekem az orromat ismerős csinálta de mivel ugyaott dolgozik mint anyum a hallgatólagos beleegyezés megvolt.
2010. máj. 20. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
én barbaró attilánál csináltam a black and white-ban. az elsőnél még nem voltam sztem 18.. menj be hozzá, a borároson van. sztem nem kell hozzá. és ő nagyon jól dolgozik
2010. máj. 20. 22:18
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D
2010. máj. 21. 12:56
 4/6 anonim válasza:
15 évesen csináltattam az első piercingem szalonban barátnőmmel mentem és nemkértek semmiféle szülői belegyezést :) sztem ez helyfüggő amúgy.
2010. máj. 25. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nem kell papírt aláírni (18 alatt a szülőnek, fölötte neked) akkor gyanakodj, mert ha a jogi dolgokat nem veszik komolyan akkor a higéniával vagy a szakértelemmel is bajok lehetnek. Különösen ha nem megszokott helyre kerül a pc.

Ahol szúrás helyett lőnek az is gyanús.

2010. máj. 25. 14:54
 6/6 A kérdező kommentje:

értem:) köszönöm szépen a válaszokat:P

amugy megvan a köldök pc-m már:P:))

15L

2010. máj. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!