Tágitani akarom a fülem! Fülpiszka pálcikávak denemmegyát. Mit csináljak? Ti mit csináltatok?
Figyelt kérdés
szoval probáltam fülpiszka pálcikával.. denemmegybele.:O probáltammég tollbetéttel de azsemegybele..mit csináljak? ti hogykezdtétek el?2011. szept. 9. 18:29
1/4 anonim válasza:
A fultagitas nem ilyen egyszeru azt fokozatossan kell pl elmesz egy kinai uzletbe es veszel pattintos fulbevalot ennek 2hetig benne kell lennie aztan pedig nagyobb atmerojut... es igy tovabb
2/4 anonim válasza:
Egyik osztálytársam nem akarta pazarolni a pénzét hogy mindig nagyobbat vegyen.Ezért scooby doo nevű gumi dolgot rakta a fülébe.Először 1et majd 2-t is így tovább.
De nem tudom h h gondoltad h beledugod a fülpiszkáló és akkor már is kitágul v mi? :D
Meny bizsusféle ékszereshez és kérj kezdő fültágító féle fülbevalót.
3/4 anonim válasza:
Először tegyél bele piercinget, vastagabb szárú fülbevalót, vagy akármi mást, amitől a sima fülbevaló lyuknál nagyobb lesz.
Ezután én úgy csináltam, hogy ferdén elvágtam a fülpiszkálópálcikát és körömvirágkenőccsel jól bekenve beletoltam. Nem fájdalommentes, ezzel jobb ha most számolsz.
Ha van még kérdésed hallgatom.
~ egy tágítós
4/4 anonim válasza:
Az én ismerőseim ilyne színes gémkapcsokat aggattak a fülükbe mindig egyel többet.... De ne tágítsd szerintem mert igen undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!